Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістПалітра тіней Chanel LES 4 OMBRES N°5 із сяйливою текстурою

Палітра тіней Chanel LES 4 OMBRES N°5 із сяйливою текстурою — Вішліст на Wonderzine

У межах святкої колекції бренда

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

$ 65

chanel

До новорічних свят уже зовсім недовго, тому ми вирішили почати знайомитися з цікавими продуктами, щоб встигнути скласти свій вішліст. Свою святкову колекцію Chanel присвятили легендарній для бренда цифрі – N°5.

До колекції ввійшли палітра тіней, туш для повік, помада в п’яти відтінках червоного, лак для нігтів, рідкі тіні, олівець-хайлайтер та ілюмінайзер і зірка колекції – аромат Chanel N°5 у святковій упакові, на честь святкування 100-річчя парфумів.

Проте ми не змогли залишитися байдужими саме до палітри тіней LES 4 OMBRES N°5. Вона складається з 4 відтінків пудрових тіней для повік, які доповнять святковий образ. Серед них – атласний бурштиновий, білий із золотим мерехтінням, блискучий білий і матовий чорний. Але найзворушливіше: на кожному відтінку тіней викарбувано силует знакового аромату Chanel N°5 і цифра 5.

Незважаючи на святкове призначення палітри, вважаємо, що вона створена для всіх, хто любить робити собі красиво незалежно від місця, часу й обставин. І, можливо, такий підхід розділила б і сама засновниця легендарного дому.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.