Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістПалетка MAC у колаборації з K-pop співачкою Lisa

Палетка MAC у колаборації з K-pop співачкою Lisa — Вішліст на Wonderzine

12 відтінків із різною текстурою

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

MAC представив колаборацію з відомою співачкою, реперкою й учасницею K-pop гурту Blackpink – Lisa. У 2020 вона стала першою жінкою-зіркою K-pop, яку обрали глобальною амбасадоркою бренда.

Колекція з 11 продуктів натхненна блискучими концертними образами, які любить Lisa. У колаборації зі співачкою представлені рідка помада в 6 відтінках, 2 підводки для очей, рум’яна, палетка тіней і бронзовий хайлайтер для завершення б’юті-образу. Щодо кольорів паковання Lisa обрала сяйливий фіолетовий і ніжно-жовтий.

Палетка L складається з 12 відтінків тіней і символізує все, що любить співачка. Деякі з пігментів передають колір її улюбленого морозива, інші тіні названі на честь її котів і знаку зодіаку. У MAC пишуть, що тіні гарантовано триматимуться до 8 годин. Серед кольорів – кораловий, рожеве золото, персиковий, ліловий та інші з сяйливою або матовою текстурою.

«Я хотіла, щоб палетка MAC x L була універсальною, із якою можна було б створювати природні м’які образи на кожен день або гламурні на вечір, використовуючи баланс матового покриття й блиску. Тут для кожного знайдеться відтінок серед тих, які я особисто люблю», – поділилася Lisa.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.