Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДизайнер Гарріс Рід разом із MAC створили гендерно нейтральну лінійку косметики

У продажу з 19 лютого

MAC представив колаборацію з американським дизайнером Гаррісом Рідом. Вона складається з гендерно нейтральної косметики.

У лінійці представлено 4 продукти: палетки тіней, помад, рум’ян, а також олівець для макіяжу очей у золотистому відтінку. Перевага всіх цих продуктів у їхній універсальності. Наприклад, помади з палетки мають легку кремову текстуру, завдяки чому їх можна використовувати як рум’яна або тіні.

«Що люблю в макіяжі, так це те, що я можу не перевдягатися впродовж дня, але можу змінити свій макіяж одним дотиком пальця. Це справді дозволяє виглядати по-різному… практично лише завдяки тому, що вміщується у вашій кишені», – сказав Рід.

Усі продукти представлені в яскравих кольорах. Зокрема, шимерні тіні в палетці мають 6 металевих відтінків від холодного графітового до блідо-рожевого. А помади – три класичні відтінки: винний, червоний і коричневий.

Гарріс Рід – молодий американський дизайнер. Його одяг часто обирають Гаррі Стайлз, Соланж Ноулз й Езра Міллер, а екстравагантні аксесуари з’являються у різних фешн-зйомках. Зокрема Рід є автором банту, у якому модель із синдромом Дауна Еллі Гольдштейн знялась для діджитал-обкладинки Allure.

Колекція з’явиться в продажу 19 лютого на сайті MAC.

Фото: Instagram MAC

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.