Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниGlossier представили новий засіб для глибокого очищення шкіри

Із відлущувальною дією

Glossier представили свій другий очищувальний засіб Cleanser Concentrate. Це продукт із відлущувальною дію, який глибоко очищує шкіру й надає їй свіжий вигляд.

У формулі Cleanser Concentrate – виноградний фермент, екстракт винограду, молочна та яблучна кислоти, необхідні для ексфоліації, а також ніацинамід, який поліпшує рельєф шкіри й робить пори менш помітними. Також у складі – низка антиоксидантів і заспокійливих компонентів на кшталт календули й ромашки.

Як порівняти з Milky Jelly Cleanser, делікатним засобом Glossier, який підходить для всіх типів шкіри, новий Cleanser Concentrate містить високу концентрацію відлущувальних компонентів і може не підійти дуже сухій і гіперчутливій шкірі. У складі продукту є AHA-кислоти, які роблять шкіру вразливою до ультрафіолету, тому використовувати його треба в парі з сонцезахисним засобом.

Гелевий клензер помістили в біорозкладну скляну пляшку. Як зазначають розробники, його кількості вистачає для довгого використання.

Очищувальний засіб не містить компонентів тваринного походження, а тому підходить для веганів. Glossier – cruelty-free бренд і не тестує продукцію на тваринах.

Cleanser Concentrate уже доступний на сайті бренда.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.