Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТрансгендерна модель Валентина Сампайо стала амбасадоркою Armani Beauty

Раніше обличчями бренда були Кейт Бланшетт і Барбара Палвін

Armani Beauty оголосив своєю новою амбасадоркою бразильську трансгендерну модель та активістку Валентину Сампайо.

Протягом 2022 року Сампайо з’являтиметься в рекламних кампаніях бренда, які зніматиме шведський фотограф Мікаель Янссон. Зокрема, вона взяла участь у кампанії нової помади Lip Power.

«Armani Beauty – це моє бачення того, якою має бути краса сьогодні – значущою та наскрізною. Як і мій одяг, косметичні засоби мають на меті розширити можливості всіх жінок незалежно від їхньої культури, країни чи походження. Валентина не боїться говорити, а її слова важливі та зворушливі», – поділився Джорджо Армані.

26-річна Сампайо почала свою кар’єру моделі у 2016 році. У 2017-му вона з’явилася на обкладинці Vogue Paris, а також була першою трансгендерною моделлю Victoria’s Secret.

«Я дуже рада приєднатися до Armani як обличчя бренда. Для мене як для трансжінки це велике досягнення та здійснена мрія. Макіяж відігравав таку значущу роль у моїй особистій еволюції, і я вдячна Armani Beauty за те, що вони охоплюють різноманітність, дають можливість творчого самовираження й розширення можливостей індивідуальної краси», – сказала Сампайо.

Обличчями бренда вже були актори Кейт Бланшетт, Чжун Чусі, Раян Рейнольдс, Ніколас Холт, а також модель Барбара Палвін.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.