Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБлогерка К’яра Ферраньї анонсувала свою першу колекцію косметики

«Макіяж дає змогу виражати свою індивідуальність без обмежень»

Італійська блогерка К’яра Ферраньї поділилася, що запускає першу колекцію макіяжу свого іменного бренда. Про це повідомив WWD.

Колекція буде ексклюзивно доступна в мережі парфумерії Douglas в Італії, Іспанії та Португалії, а також в інтернет-магазинах мереж і бренда блогерки.

«Для мене макіяж є дорогоцінним союзником, який дає змогу виражати свою індивідуальність без обмежень за віком, статтю, етнічністю», – поділилася Ферраньї.

Косметику представлять у фірмовому рожевому пакованні з логотипом блакитних очей бренда Chiara Ferragni. Блогерка створила три відтінки помади, туш, палетку тіней, рум’яна та гель для брів. Ціни коливатимуться від 20 євро до 49 євро.

«Chiara Ferragni – це синтез багатьох цінностей, у які ми віримо та які ми пропагуємо: впевненість у собі, завзятість, іронія та постійне прагнення до нових цілей. За багато років вона стала орієнтиром для різних поколінь у світі, які захоплюються її силою, позитивом і здібностями», – сказав Фабіо Пампані, директор Douglas Southern Europe.

Пампані додав, що співпраця дозволить «вести діалог із клієнтами кожного покоління, підхоплюючи та передбачаючи найважливіші тенденції краси на міжнародній арені».

За словами Фераньї, товари з нової колекції з’являться на її сайті та магазинах Douglas найближчими днями.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.