Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниChanel відповіли на критику щодо вірусного адвент-календаря за 825 доларів

Усередині – стікери, магніти й порожній мішечок

Президент Chanel Бруно Павловські відповів на критику адвент-календаря за 825 доларів, який став вірусним на тлі критики через його завищену ціну, як порівняти з продуктами всередині. Про це пише WWD.

За словами Павловські, модний будинок випустив календар у межах святкування століття аромату Chanel N°5 і не очікував негативних відгуків.

«Ця дискусія трохи засмучує, адже це не те, чого ми хотіли. У Chanel сподівалися задовольнити покупців, зробивши цей продукт. Ми зрозуміли, що треба бути обережніше, тож у майбутньому будемо більш уважними», – заявив Павловські.

Однією з перших увесь вміст адвент-календаря показала блогерка Еліс Хармон. До нього входить 27 коробок, у послідовності від 5 до 31. У відео Хармон показала, що всередині містилися стікери, браслети, книжечка, ялинкові прикраси, крем, магніт, парфуми, мініпомада та порожній подарунковий мішечок. Відео дівчини стали вірусними, багато користувачів погодилися, що ціна продукту завищена для того вмісту.

Пізніше Хармон стверджувала, що її заблокував акаунт Chanel у TikTok. Однак бренд назвав цю заяву «абсолютно неточною», оскільки Chanel не активні в TikTok, тому ніхто не має доступ до акаунту.

@eliseharmon

Worth the hype? Probably not but it is pretty

♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé
@eliseharmon

Reply to @jennyshopesanddreamsdied

♬ A Holly Jolly Christmas - Instrumental Christmas Music
@eliseharmon

I’ll lay everything out and show you all of the contents and you can tell me if you think it’s worth it #chaneladventcalendar

♬ Rockin' Around the Christmas Tree - Brenda Lee
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.