Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МейкапНа кого підписатися: Instagram блогерки з яскравим мейком

Блискітки і яскраві стрілки

Мі-Ен Чан − Instagram-блогерка, яка публікує фото та відео, як створювати яскравий мейкап: з веселковими блискітками, квітами та кольоровими стрілками.

Раніше вона працювала б’юті-райтеркою у виданні Refinery29, і їй не подобалася ідея використання косметики для того, щоб відповідати стандартам, пише i-D.

«Є люди, які не можуть мати певний [яскравий] вигляд через роботу або тому, що їм некомфортно. Але я також думаю, що ви можете робити макіяж лише заради того, щоб це було красиво, весело або дивно! І це не завжди повинне мати глибший сенс і не завжди має бути тим макіяжем, з яким ви зможете піти на роботу», − каже блогерка.

Мі-Ен Чан описує свій мейкап як сміливий, барвистий та графічний, найчастіше вона використовує косметику лаймового, лавандового, блакитного кольорів, а також яскравих неонових та помаранчевих.

«Я насправді знаходжу багато натхнення і в домашніх речах. Наприклад, барвистий гардероб людей або цікава кераміка − я багато натхнююсь кольором завдяки кераміці та тому, як гончарі вплітають у свої речі різні кольори. І навіть з точки зору форм, я розглядаю багато кераміки та чашок та підсвічників, щоб побачити, яку кольорову палітру я хочу використовувати. Хоча багато часу, я просто черпаю натхнення з телепрограм», − розповідає блогерка.

Вона додає, що з телепрограм її надихнув серіал «Ейфорія», у якому головні герої мали яскравий та блискучий макіяж. Також вона черпає натхнення зі старих мультфільмів, зокрема про Сейлор Мун.

«Макіяж завжди піднімав настрій: кожен відчуває себе краще, коли має гарний вигляд. Але під час карантину це стало для мене ще більш очевидним, що я можу просто робити мейкап вдома, навіть коли мені не потрібно нікуди йти: мати дивовижний вигляд і радіти цьому. Це змушує мене почуватися краще», − підкреслює Мі-Ен Чан.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.