Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МейкапМайстер-клас. Як фарбувати брови – натуральні, графічні, зачесані догори

Майстер-клас. Як фарбувати брови – натуральні, графічні, зачесані догори — Мейкап на Wonderzine

Покрокова інструкція від візажистки

У рубриці «МАЙСТЕР-КЛАС» ми прокачуємо свої навички з макіяжу разом із візажистами.

У попередньому випуску ми розповідали, як малювати креативні стрілки, а сьогодні вчимося фарбувати брови у трьох стилях за порадами Євгенії Янишевої.

Євгенія Янишева

візажистка, hair-стилістка, фотографка


Тренди трендами, а техніку оформлення брів треба підбирати відповідно до рис вашого обличчя, кольору волосся та густоти брів.

Натуральні брови на те й натуральні, що вони завжди в моді. Суть цієї техніки в тому, щоби, спираючись на форму, якою вас наділила природа, зробити брови дещо більш виразними й доглянутими. Натуральні брови не будуть основним елементом образу, а підтримуватимуть його цілісність. Такі брови можна носити з мінімальним макіяжем або навіть за його відсутності.

Зачесані брови візуально підіймають повіко, але якщо вони у вас не дуже густі, з проміжками, результат може бути не надто естетичним. За такого макіяжу брови видаються ширшими, тому важливо, щоби ця ширина відповідала пропорціям обличчя. Приміром, якщо у вас великі губи, широкі зачесані брови будуть доречні, а якщо риси обличчя дрібні, краще спробувати інший варіант.

Графічні брови пасуватимуть дівчатам із контрастною зовнішністю й темним кольором волосся. Такі брови актуальні тоді, коли весь макіяж досить яскравий і виразний. Занадто темні та графічні брови можуть робити вас дорослішими, а в парі з легким макіяжем або без нього – нагадувати татуаж. Треба розуміти, що такі брови можуть перетягувати увагу від решти образу. Та якщо завдання стоїть саме таке, то чому б і ні?

Зачесані догори

Такий спосіб найбільше підходить для світлих, русих брів. Найзручніше вкладати м’які, піддатливі волосинки. Щоби відтворити цей ефект, використовуйте спеціальне мило для брів або скористайтеся підручними засобами. Нанесіть на щіточку для брів трохи лаку чи гелю для волосся, зачешіть волоски догори та допоможіть зафіксувати укладку пальцями. Якщо є потреба, після фіксації легкими штрихами заповніть проміжки олівцем або тінями.

Мило для брів Zola Brow Soap

Ціна: 250 гривень

Графічні

Ідеальним б’юті-засобом для такого макіяжу буде помадка для брів. З її допомогою можна домалювати брови в тих місцях, де вони не ростуть або ростуть погано, а також додати їм текстури та дещо скорегувати чи підкреслити форму. Помада – стійкий засіб, який швидко застигає, тому працювати нею також треба швидко. Раджу починати профарбовувати брови на місці зламу, а вже звідти рухатися далі: промалювати початок брови легкими штрихами й заповнити проміжки між волосками на початку та кінчику брови. Щоби пом’якшити лінії, скористайтеся щіточкою для брів: вона допоможе трохи вичесати помадку та розтушувати її.

Натуральні

Ефекту натуральних брів найпростіше досягти за допомогою олівця. Основний акцент при побудові брів завжди роблять на верхній частині згину та на початку брови за нижньою лінією росту. М’яко профарбуйте брови олівцем і розтушуйте лінії в напрямку росту волосків. За бажанням, зафіксуйте брови прозорим гелем або скористайтеся кольоровим, щоби додати трохи щільності та кольору волоскам.

Раніше Євгенія Янишева разом з іншими б’юті-експертками ділилися з нами своїми улюбленими санскрінами.

Текст:

Таїсія Куденко

редакторка Wonderzine Україна

фото та мейкап:

Євгенія Янишева

візажистка, фотографка

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.