Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МейкапТеатр тіней. 8 палеток для макіяжу очей, які варті своїх грошей

Театр тіней. 8 палеток для макіяжу очей, які варті своїх грошей — Мейкап на Wonderzine

Для натуральних і креативних образів

Палетка тіней – купівля, до якої треба підійти виважено. Живуть такі набори доволі довго, тому їх можна розцінювати як інвестицію на кілька років уперед.

Розповідаємо про палетки, які зроблять ваш макіяж більш різноманітним, і прикрасять косметичку чи туалетний столик.

NYX Professional Makeup Ultimate Utopia Shadow Palette

999 гривень

У NYX є палетки на будь-який смак: для драматичних smoky eyes, божевільних образів у стилі «Ейфорії» та стриманого денного мейкапу. Ultimate Utopia – одна з найкращих, адже працює на кілька фронтів одночасно. У 40 «віконцях» – базові позиції на кшталт бежевого й сірого, багато рудих, мідних і теракотових відтінків, а також кілька несподіваних вкраплень на кшталт лаймового глітеру, кольору морської хвилі та лаванди. Усі тіні добре пігментовані: кольори не тьмяніють на шкірі та виглядають так само насичено, як у палетці. Тіні з ефектом «металік» краще наносити на праймер, а матові відтінки тримаються навіть без бази.

Якщо не впевнені, що здужаєте стільки кольорів, зверніть увагу на менші версії Utopia – на 16 або 6 відтінків. Придбати всі три палетки можна у флагманських бутиках бренда.

Lancôme x Chiara Ferragni The Fashion Flirty Palette

1 999 гривень

The Fashion Flirty Palette – центральний продукт другої колаборації Lancôme із блогеркою К’ярою Ферраньї. Блискучий синій футляр декорований уже впізнаваним принтом у вигляді ока. Усередині – 8 відтінків тіней (від класичного коричневого до мерехтливого синього, співзвучного дизайну палетки), 2 хайлайтери, рум’яна та матовий бронзер. Також у палітрі є сяйливий праймер для тіней, який можна використовувати як окремий продукт, щоби підсвічувати внутрішній куточок ока чи зону під бровами. Набір містить два аплікатори для тіней і плаский пензлик для рум’ян і бронзера, за допомогою яких мейкап можна освіжити на ходу.

Kevyn Aucoin Something Nude Eyeshadow

1 700 гривень

У 80–90-х роках Кевін Окуан створював образи для обкладинок Vogue і співпрацював із зірками штибу Мадонни та Сінді Кроуфорд. 2002 року візажиста не стало, але його справа продовжує жити. Крім популярних палеток для контурингу, Kevyn Aucoin випускають набори для макіяжу очей. Something Nude – хороший варіант для тих, хто вже освоїв базовий «нюд» і готовий перейти на наступний рівень – до теракотових і винних відтінків. Тіні мають пластичну текстуру: їх легко нашаровувати й розтушовувати. Щоби викрутити сяйво й колір на максимум, радимо застосовувати світлі матові відтінки як базу для шимерних.

Yves Saint Laurent Beauty Couture Palette Color Clutch

3 169 гривень

Чи то б’юті-засіб, чи то аксесуар. Палетка YSL Beauty, популярна серед блогерів, нагадує стильний шкіряний клатч. У стьобаному футлярі, оздобленому золотим лого, ховаються 10 виразних відтінків, які можна комбінувати, як заманеться. Плануєте опанувати техніку колорблокінгу? Поєднайте рожевий із жовтим. Хочете зробити ефектний вечірній мейкап? Підведіть повіко чорним і додайте золота у внутрішній куточок ока. Вартість набору доволі висока, але виручатиме вас ця палетка не один рік.

Le 9 de Givenchy

2 078 гривень

Ще одна палітра, заради якої не шкода розбити скарбничку, – «дев’ятка» від Givenchy в 5 кольорових варіаціях. Поєднання відтінків тут доволі класичні (сірий і бузковий, мідний і коричневий), але не без сюрпризів у вигляді смарагдового чи пурпурного квадратика. Тіні представлені в чотирьох фінішах: матовому, атласному, «металік» і з глітером. Замість непрактичних спонжів, які часто вкладають до таких наборів, у Le 9 de Givenchy є плаский пензлик для нанесення та пухнастий – для розтушовування.

Colourpop Baby Got Peach Shadow Palette

390 гривень

На всі новинки Colourpop не напасешся грошей: їхні колекції, присвячені «Сейлор Мун», «Бембі»  та Малюку Йоді, змушують нас силою стримувати себе від спонтанного шопінгу. Якщо ви байдужі до тематичного паковання, зверніть увагу на засоби з основної лінійки, наприклад, палетку Baby Got Peach. Матові тіні тут сусідять із пресованим глітером, який виблискує на повіках так, що його видно з іншого кінця кімнати. Глітер можна наносити подушечками пальців, а персикові й теракотові тіні з пудровою текстурою – пензликом.

Huda Beauty The New Nude Eye Shadow Palette

2 193 гривні

Візажистка й підприємиця Худа Каттан підсадила на свої палетки весь світ і не думає зупинятися. The New Nude – новий погляд Худи на «нюдовий» мейкап, який теж може бути ефектним. Палітра містить 10 матових і 7 сяйливих відтінків (від ніжного шимеру до мерехтливого глітеру), а також базу, яка подовжує стійкість тіней і поглиблює їхній колір. Особливу увагу бренд приділяє текстурі: щоби тіні лягали на шкіру рівномірним шаром і легко нашаровувалися, до формули додають різні види олій (наприклад, кокосову та жожоба) і восків.

Використовувати палетку можна як для повного Instagram-макіяжу (з рубіновим «металіком» на повіках і контрастною чорною стрілкою), так і для того, щоби розставити окремі акценти.

Smashbox Cover Shot Eye Palette

1 100 гривень

Палетка Cover Shot – бестселер cruelty-free бренда Smashbox. Популярність продукту легко пояснити: це компактні набори зі зрозумілими кольоровими поєднаннями, з якими не треба особливо заморочуватися. У кожній палетці 6 комірок із тінями, матовими й сяйливими, а також дві бази нейтральних відтінків. Радимо придивитися до палітри Denim: окрім глибоких «джинсових» тонів, тут є тіні зі сріблястим і золотавим шимером, які красиво підсвітять будь-який мейкап.

Текст:

Таїсія Куденко

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.