Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МейкапА це що таке? Термотуш

А це що таке? Термотуш — Мейкап на Wonderzine

Стійка й комфортна

У РУБРИЦІ «А ЦЕ ЩО ТАКЕ?» ми розповідаємо про незвичні формати б’юті-продуктів і з’ясовуємо, чи потрібні вони вам.

За витривалість водостійкої туші часто доводиться платити комфортом. Часом, аби зняти такий мейкап, недостатньо просто прикласти до вій ватний диск і розчинити засіб олією чи двофазною рідиною. Треба терти очі та миритися з тим, що на ватному диску залишиться не тільки туш, а й щонайменше кілька вій. Для власників реактивної шкіри та чутливих очей цей ритуал може бути особливо травматичним.

На відміну від класичної туші, термотуш не вимагає спеціальних засобів для демакіяжу, оскільки розчиняється під впливом теплої води (від 38–39°C). Англійською засіб, який огортає кожну вію в полімерну оболонку, називають tube mascara («трубочкова туш»). Під час демакіяжу така туш знімається з вій охайними «трубочками» та не залишає під очима темних слідів.

Термостійкі туші майже не осипаються й не відбиваються на повіках. Дощ і скупу сльозу витримують непогано, адже реагують тільки на теплу воду.

Як правило, термотуш візуально подовжує вії та добре їх розділяє. Якщо вам подобається ефект натуральних вій, цього буде достатньо, а от для пишних «лялькових» краще обирати класичну туш для об’єму.

Як використовувати термотуш?

За бажанням підкрутіть вії керлером і нафарбуйте їх, як звичайною тушшю: зигзагоподібними рухами, покриваючи кожну вію від кореня до кінчика.

Зніміть «трубочки» з допомогою ватного диску, змоченого в теплій воді, або просто вмийтеся.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.