Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МейкапВід легких до стійких. 10 хороших тональних кремів на зиму

Від легких до стійких. 10 хороших тональних кремів на зиму — Мейкап на Wonderzine

Sisley, Vichy, Fenty Beauty

Холодна та морозна погода – це привід не тільки тепліше одягатися, а й краще захищати шкіру обличчя, яка в цей час потребує особливого догляду. Обираючи тональний крем для зими, варто звертати увагу на зволожувальні та щільні текстури, адже саме такі вирівнюють тон і стануть надійним бар’єром між шкірою та холодним повітрям.

Sisley Phyto-Teint Nude

Ціна – 2530 гривень

Phyto-Teint Nude від Sisley – чудовий варіант невагомої текстури, яка водночас зволожує шкіру та вирівнює її тон. Цей засіб підійде для маскування маленьких запалень без ефекту маски. Колекція складається з 16 різних натуральних відтінків: від темних до найсвітліших. Вони, зі свого боку, мають підтони – холодний, нейтральний або теплий. То ж підібрати свій ідеальний тон не становить труднощів. У цій тональній основі нам сподобалося те, що після її нанесення шкіра набуває легкого сяяння, ніби ми не сидимо в офісі з ранку до вечора, а дихаємо свіжим повітрям на березі Київського моря.

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint

Ціна – 845 гривень

Як і кожен продукт декоративної косметики від Rihanna, тональний засіб – це про простоту у використанні та непомітність на обличчі. Тінт Eaze Drop ідеально підходить для макіяжу без макіяжу, а зволожувальний комплекс у складі доглядає за шкірою та розгладжує тон. Якщо ви любите активний спосіб життя й довгі прогулянки під снігом, цей засіб має вам підійти: він стійкий до вологи й не створює штучного покриття на обличчі. Fenty Beauty пропонує 25 відтінків, які підходять кожному типу шкіри. Для ефекту легкості та більшої стійкості тональний засіб варто використовувати з праймером.

Chanel Les Beiges

Ціна – 1239 гривень

Тональний флюїд від Chanel претендує на звання найлегшого засобу з цього списку. Він точно повторює рельєф обличчя та створює невидиму вуаль між шкірою й навколишнім середовищем, захищаючи від його агресивного впливу. Директорка з макіяжу Chanel Лючія Піка пропонує наносити засіб подушечками пальців або пензлем залежно від бажаної інтенсивності покриття. Незважаючи на свою легкість, це доволі стійка текстура, яка дозволить комфортно почувати себе протягом дня без необхідності підправляти макіяж. До того ж бажаний флакон від Chanel прикрасить рутину догляду за собою.

Тональна основа-детокс «Природне сяяння» Yves Rocher

Ціна – 699 гривень

Yves Rocher відомий різноманіттям продуктів, формул тональних основ та інгредієнтами природного походження. Це натуральні екстракти рослин, вирощених екобезпечним способом, як-от: афлоя з Мадагаскару, що має антиоксидантні властивості, мікроводорості Тетраселміс і настурція з Бретані. Протягом дня нанесений тон зберігає свіжість шкіри, не переобтяжуючи її. Важливо також і те, що бренд надає перевагу веганським формулам у виробництві, а також піклується про навколишнє середовище: скляний флакон підлягає переробленню.

Lancome Teint Idole Ultra Wear Stick

Ціна – 1568 гривень

Тональний засіб для тих, кому до душі мультифункціональність. Основу-олівець можна наносити шаром будь-якої щільності, крем просто тане від зіткнення зі шкірою, перекриває слабкі запалення та ластовиння, водночас добре розтушовується й нашаровується.

До футляра вбудована щіточка, то ж вам не становить труднощів зробити ідеальний макіяж самотужки в будь-яких умовах. А компактний розмір дуже зручний – навіть можна носити в найменшій сумочці Jacquemus.

Vichy Mineralblend Cream

Ціна – 570 гривень

Серед варіантів тональних засобів від Vichy взимку варто зупинитися на зволожувальній формулі Mineralblend Cream. Адже кондиціонери в авто й опалення пересушують шкіру. До складу засобу входить гіалуронова кислота, яка підтримує природне зволоження шкіри та запобігає надмірній сухості. Термальна вода Vichy, яка є основою засобу, створює додатковий захисний бар’єр і є додатковим джерелом насичення шкіри мінералами. Але цей крем не тільки про зволоження, а й про стійкість, що дозволить виглядати шкірі свіжою та здоровою протягом дня.

Dior Diorskin Forever Natural Nude

Ціна – 1887 гривень

Цей тональний засіб у нанесенні схожий на догляд: покриття виглядає натурально, а шкіра миттєво зволожується й розгладжується. Свіжа та легка емульсійна текстура забезпечує природне та сяйливе покриття без ефекту маски. Доступний у 17 відтінках для кожного типу шкіри, навіть для чутливої завдяки інгредієнтам натурального походження, серед яких квіти гібіскуса та братків. Зволожувальна формула ідеально підійде для сухої шкіри, заспокоїть її та допоможе з почервоніннями.

Erborian CC Cream Clair з центелою азійською

Ціна – 1599 гривень

Бренд Erborian поєднав у собі корейські косметологічні напрацювання та французьку ретельність у підході до виготовлення косметики. CC Cream не виключення, адже, окрім вирівнювання тону шкіри, він захищає її від ультрафіолетових променів SPF 25 та інтенсивно зволожує. Екстракт тигрової трави, що входить до складу і є тим самим корейським секретом, заспокоює шкіру й поліпшує її еластичність. Засіб надає легкого сяйливого ефекту й підійде для природного макіяжу.

Maybelline SuperStay Active Wear

Ціна – 364 гривні

Текстура тонального крему SuperStay Active Wear повністю відповідає своїй назві – це чи не найстійкіший засіб з підбірки. Якщо ви любите матову текстуру й водостійкий ефект, то це засіб точно вам прийдеться до душі. Окрім цих особливостей, у тонального крему Maybelline є ще один плюс: він не забиває пори та дозволяє шкірі дихати під досить щільним покриттям. Це дає можливість почувати себе комфортно та захищено навіть у морозні дні. Також засіб чудово підійде для зйомок на відкритому просторі, адже не додає шкірі зайвого блиску.

Giorgio Armani Luminous Silk

Ціна – 2119 гривень

Джорджо Армані був одержимий природністю й завжди доводив своїми продуктами, що макіяж має підсвічувати природну красу. Тональна основа Luminous Silk виглядає непомітною, водночас вирівнює тон шкіри та приховує недоліки. Цей стійкий тональний крем доступний у 40 відтінках, а також його випускають у стандартному розмірі та тревел-мініатюрах, тому ви зможете брати крем з собою куди завгодно. І в цьому є сенс, адже флакон має бездоганний вигляд і прикрасить будь-яке фото у вашому інстаграмі.

Текст: Анна Онищенко

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.