Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МейкапМайстер-клас. Як зробити святковий макіяж

Майстер-клас. Як зробити святковий макіяж — Мейкап на Wonderzine

Мейкап у стилі Ґрінча та героїні зимової казки

У рубриці «МАЙСТЕР-КЛАС» ми прокачуємо свої навички з макіяжу разом із візажистами.

У новорічну ніч хочеться виглядати по-особливому. Тому, ретельно продумавши святковий образ, можна переходити до макіяжу. Радимо вдатися до експериментів і спробувати відтворити креативні стрілки, прикрасити щічки глітером або зробити акцент на губах.

Разом із візажисткою Сашою Чудєєвою вчимося робити святковий макіяж, щоб не перейматися через це 31 грудня.

Саша Чудєєва

візажистка, фотографка


Святковий макіяж – це саме те, за що я люблю зиму. Блискітки, металіки й шимери доречні в цей час як ніколи. Нарешті можна випустити своє внутрішнє сяйво назовні й виблискувати серед зимових пейзажів.

Героїня зимової казки

Цей макіяж дозволить вам відчути себе героїнею зимової казки. Білі стрілки з блискітками нагадуватимуть мерехтіння снігу ввечері, а «морозний» рум’янець, розтушовані губи й активно профарбовані вії довершать цей образ.

Для стрілок мені знадобилася підводка білого кольору. Спочатку над повікою намалювала широку стрілку, що ніби повторила форму ока. І додала тонку лінію знизу. Використовуючи тонкий пензлик для лайнера і спрей-фіксатор, покрила їх блискітками світлих відтінків.

Тим же способом нанесла самі блискітки у формі стрілки біля лінії росту вій та у внутрішні куточки очей. Якщо вам потрібен більш стійкий варіант, застосуйте праймер для блискіток (мій фаворит – Glitter Adhesive від Anastasia Beverly Hills) або прозорий клей для вій тонким шаром.

У цьому образі раджу наносити рум’яна не тільки на яблука щік, злегка відтушувавши вниз, а й на перенісся. Залишками на пензлику торкніться кінчика носа і підборіддя, щоб об’єднати кольорову гаму і досягнути ефекту рум‘янцю від морозу на всьому обличчі.

Гелева підводка Inglot Amc Eyeliner Gel 76

Ціна – 329 гривень з урахуванням знижки

Глітер Disco Lady Colourpop

Ціна – 218 гривень

Настрій Ґрінча

Часто найвдалішим образом є той, який віддзеркалює ваш настрій. Тож, якщо відчуття свята так і не прийшло до вас, перетворіть це на жарт і зробіть макіяж у стилі Ґрінча.

Для очей я використала олівець NYX із серії Epic Wear Liner Stick у відтінку Intense Teal. Окрім основної стрілки, намалювала вії й додала кілька пучків вій у нижню зовнішню частину повіки (я використовувала Zidia 24D crisscross, розмір – 14 мм). А верхню частину стрілки затемнила коричневими тінями.

Далі нанесла м’ятні тіні в куточки очей і використала їх також як хайлайтер. У мене був відтінок Obscure із палетки Venus XL II від Lime Crime, але ви можете знайти схожий у своєму арсеналі.

Важливою частиною образу стали інтенсивно профарбовані вії з накладними пучками у зовнішніх кутах очей, акцент на губах зробили за допомогою червоної помади. Щоб зробити чіткий контур, скористайтеся стійкою рідкою помадою.

Доповнити образ можна яскравими аксесуарами, як-от: беретом і заколками. Якщо ж ваш настрій зміниться протягом святкування, зелений колір однаково вдало виглядатиме на тлі ялинки.

Рідка підводка Barry M Hi Vis Neon

Ціна – 260 гривень

Помада Giorgio Armani Lip Power

Ціна – 832 гривні з урахуванням знижки

Рік водяного тигра

Початок року водяного тигра астрологи радять провести в кольорах, пов’язаних з водною стихією, – синьому, блакитному, бірюзовому. Навіть якщо ви не вірите таким порадам, скористайтеся нагодою звернути увагу на відтінки, на які не наважуєтеся в інші дні. До того ж для кожного кольору очей знайдеться своя морська гама. Світлі очі відтінки синього зроблять прозорішими, а темні – більш виразними і яскравими.

У цьому мейкапі я вирішила поєднати різноманіття кольорів. І погратися з об’ємом і формами, щоб асоціативно стрілки нагадували морські хвилі та смужки тигрів.

Якщо у вас не буде бажання ускладнювати форму, візьміть для свого макіяжу головні елементи чи один із них: кольори та використання градієнтів, поєднання матових тіней і насичених блискучих металік.

Кінчики стрілок виконайте в темно-синьому відтінку й відтушуйте їхній перехід до більш світлої середини та початку. Металік ефектно виглядатиме як блік, тому наносимо його на зону на рівні з зіницею. Для цього блискучого акценту я використала Super Shock Shadow від ColourPop у відтінку Shore Thing. Далі профарбуємо вії й укладаємо брови.

Щоб додати свіжості образу, я обрала матову помаду з кораловим відтінком і застосувала її ж як рум’яна, легко розтушувавши. Тему води продовжила нанесенням блиску на губи. Вологого вигляду й сяйва можна додати й шкірі за допомогою кремового хайлайтеру з непомітними блискітками. Я використала Creme Luminizer від Rituel De Fille у холодному відтінку Ghost Light.

Текст: Катерина Янченко

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.