Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаА це що таке? Атомайзер

А це що таке? Атомайзер — Краса на Wonderzine

Усе своє ношу із собою

У РУБРИЦІ «А ЦЕ ЩО ТАКЕ?» ми розповідаємо про незвичайні формати б'юті-продуктів і з’ясовуємо, чи потрібні вони вам.

Атомайзер – це компактна місткість для транспортування парфумів обсягом від 4 мілілітрів. Контейнер із розпилювачем можна носити в косметичці та брати із собою в подорож замість громіздкого скляного флакона.

Бюджетні версії атомайзерів виготовляють із пластику, дорожчі – зі скла, зі шкіряною чи текстильною оббивкою. Пластикові атомайзери програють у практичності: аромат може «в’їстися» у стінки контейнера, тож використати його з іншими парфумами вже не вдасться.

Атомайзери відрізняються за форматом і механікою наповнення. Найбільш зручні – ті, що заправляються, як газова запальничка, та мають невелике віконце, крізь яке видно, скільки рідини залишилося всередині.

Нішеві та люксові парфумерні бренди випускають атомайзери з рефілами – змінними колбами, які вставляють усередину футляра. Рефіли з різними композиціями часто об'єднують у подарункові набори.

Як його використовувати:

Якщо це атомайзер зі знімним розбризкувачем, перелийте рідину через лійку чи просто «напшикайте» парфуми всередину. Перший варіант можливий тільки в тому разі, коли у флакона з вашими парфумами відкручується кришка.

Якщо це контейнер із системою заправки, прикладіть спеціальний клапан на атомайзері до трубочки на основному флаконі з парфумами та перекачуйте рідину, допоки місткість не заповниться.

Які продукти спробувати:

Атомайзер Travalo Milano Elegance Pink (5 мл)

Ціна – 1320 гривень 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.