Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаМакіяж, тату й зачіски: 7 Instagram-акаунтів для натхнення на б’юті-експерименти

Макіяж, тату й зачіски: 7 Instagram-акаунтів для натхнення на б’юті-експерименти — Краса на Wonderzine

Щоб подивитися на себе по-іншому

За час карантину багатьом із нас довелося звикати до нової б’юті-рутини: хтось підстриг чубчик, укоротив довжину волосся або почав експериментувати з новим макіяжем, а хтось приділив більше уваги догляду за шкірою. Здається, правил уже немає, проте слід пам’ятати, що найгарнішим буде той образ, який личитиме саме вам і підкреслить природну красу й індивідуальність.

Якщо ви поки не наважилися на б’юті-експерименти, але все ж хочеться освіжити образ напередодні теплого сезону, ми радимо 7 Instagram-акаунтів, у яких знайдете ідеї для сміливих образів і яскравих перевтілень.

Sophie Floyd

Sophie Floyd – тату-майстриня та відеоблогерка з Великої Британії. Із початку локдауну у своєму акаунті та на YouTube-каналі дівчина почала активно ділитися з підписниками, як додати гарні акценти до щоденного макіяжу: яскраві або класичні стрілки, тіні в стилі 60-х і градієнти.

Nyane Lebajoa

Якщо ви цікавитеся індустрією краси, імовірно, ви бачили неймовірні перевтілення блогерки й дизайнерки одягу Nyane Lebajoa. Дівчина має півтора мільйона підписників в Instagram, вона не боїться експериментувати зі стилем, а кожний її знімок розповідає окрему історію з різним макіяжем, зачіскою й настроєм.

Chummy Nails

Якщо ви в пошуках натхнення для стильних nail-дизайнів, погортайте акаунт цієї української майстрині. Дівчина показує, як робити та знімати манікюр удома, а також ділиться своїми роботами: від різнокольорових нігтів із наївним дизайном до класичних варіантів у сучасному прочитанні.

Mi-Anne Chan

У минулому Mi-Anne Chan – б’юті-редакторка Refinery 29, сьогодні вона обіймає посаду режисерки студії Condé Nast Entertainment. Свою прихильність до гарного макіяжу дівчина проявляє досі: в акаунті Mi-Anne демонструє, як «вписувати» креативні техніки до б’юті-рутини, щоб вони підходили на кожен день. Ще одна особливість дівчини – яскраве блакитно-зелене волосся.

Diego Lucas

Diego Lucas відносять себе до небінарних людей і використовують займенник «вони». Із дитинства Diego не проявляли свою причетність до хлопчиків або дівчат, але відзначали свою жіночність. Відчувати впевненість їм допомагає косметика. Diego діляться, що макіяж завжди відображає їхній внутрішній стан і що індустрія краси настільки різноманітна, що кожний використовує її по-своєму, і не слід цьому дивуватися.

Sammi Jefcoate

Sammi з Англії любить перевтілюватися у звичайному житті та демонструє це своїм підписникам: вона позує в хустинках свого бренда, робить яскравий макіяж, а також показує, як робити зачіски на довге волосся. Дівчина почала експериментувати зі своєю зовнішністю ще в підлітковому віці, на зміни її надихнула музика. А у 2017-му Sammi створила блог про красу та моду, щоб так само мотивувати людей бути собою та показувати, що стиль не має меж.

Joyjah Estrada

Блогерка з Белізу, що в Центральній Америці, відома своїми навчальними роликами на тему волосся. Joyjah показує, як доглядати за об’ємним хвилястим волоссям, які зачіски можна зробити й радить дієві продукти. Кожний образ дівчини прикрашають її веснянки. Своїм контентом Joyjah доводить, що найкраще ми виглядаємо, коли підкреслюємо свою красу й унікальність.

Текст:

Настя Матрунич

Обкладинка:

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.