Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаА це що таке? Догляд за шкірою в ампулах

А це що таке? Догляд за шкірою в ампулах — Краса на Wonderzine

Для сяйва, пружності й рівного тону

У РУБРИЦІ «А ЦЕ ЩО ТАКЕ?» ми розповідаємо про незвичні формати б’юті-продуктів і з’ясовуємо, чи потрібні вони вам.

Ампули – герметичні капсули (скляні чи пластикові) з денною дозою доглядового засобу. Попри візуальну схожість з медичними ампулами, уміст б’юті-ампул призначений для зовнішнього використання, а не для ін’єкцій.

Зазвичай у форматі ампул випускають концентрати й сироватки з високою концентрацією активних інгредієнтів. Наприклад, ампули для корекції зморшок можуть містити гіалуронову кислоту, а освітлювальні й антиоксидантні комплекси – вітамін С.

Ампули підсилюють, а не замінюють базовий догляд за шкірою. Обирати їх треба за показаннями: для корекції пігментних плям і нерівного рельєфу, повернення пружності чи догляду за зневодненою шкірою.

Застосовують ампули курсом, тривалість якого варіюється залежно від продукту. Деякі ампули «перезавантажують» шкіру за тиждень, інші курси тривають цілий місяць і передбачають нанесення концентрату двічі на день.

Як і класичні сироватки, ампули мають миттєвий ефект і відтермінований. Уже після першого нанесення шкіра здається свіжішою, але помітні результати з’являються ближче до кінця курсу.

Як використовувати ампули?

Очистіть шкіру обличчя у звичний для вас спосіб. Візьміть ампулу чистими руками та легко постукайте по верхній частині, щоби перемістити всю рідину донизу. Огорніть ампулу рушником або хустинкою й обережно надламайте. Переконайтеся, що до ампули не потрапили шматочки скла.

Якщо в комплекті є аплікатор-носик, прикріпіть його до відкритої ампули, переверніть її та вилийте кілька крапель на долоні чи ватний диск. Розподіліть концентрат масажними рухами й дайте ввібратися, перш ніж переходити до наступного етапу догляду.

Обов’язково прочитайте інструкцію з використання. Ампули, розраховані на 2–3 застосування, важливо зберігати під ковпачком, за потреби – у холодильнику. Якщо в складі концентрату є кислоти й вітамін С, упродовж курсу важливо використовувати сонцезахисний засіб.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.