Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаБлогер Бретман Рок розробив власну формулу продуктів для догляду за шкірою

У колаборації з брендом Curology

Блогер, візажист та активіст Бретман Рок представив свою першу колаборацію з брендом для догляду за шкірою. Рок розробив авторську формулу Curology RX для однойменного бренда.

На знімках кампанії блогер позує з продуктами Curology у футуристичних образах на пурпуровому тлі. Рок поділився, що часто користується продуктами Curology для зволоження, очищення, а також персоналізованими формулами, які пропонує Curology. Блогер додав, що погодився працювати з Curology через те, що співпрацю запропонував член команди азійського походження.

«Для мене важливо, що американці азійського походження та креативні люди, схожі на мене, дозволили мені стати частиною цього. У цій зйомці така велика сила, і це набагато більше, ніж зйомка про догляд за шкірою, це моє творче бачення, у яке повірив Curology, і це бачення, яке я повинен мати, тому що інший член моєї спільноти дозволив мені це зробити», – поділився Рок.

Бретман Рок – блогер, який живе на Гавайських островах і виступає проти кібербулінгу й гомофобії. Бретман став першим відкритим геєм на обкладинці Playboy, а його аудиторія в інстаграмі налічує 17 мільйонів людей.

Фото: Curology

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.