Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаПодарунки щодня: 9 адвент-календарів із косметикою, парфумами та лаками для нігтів

Знайдіть новий улюблений засіб для догляду

Подарунки щодня: 9 адвент-календарів із косметикою, парфумами та лаками для нігтів — Краса на Wonderzine

Вітрини магазинів уже починають прикрашати гірляндами, а Let it snow та All I want for Christmas знову повертаються в музичні топи. Якщо ви, як і ми, не можете втриматися й хочете почати святкувати уже сьогодні, адвент-календарі – це те, що вам потрібно.

Раніше адвент-календарі використовували послідовники Лютеранської традиції, щоб відраховувати дні до Різдва. Сьогодні ж вони менше пов’язані з релігією, а більше – зі святковим настроєм. Календарі роблять у формі будиночку або мішечків, у яких сховані маленькі подарунки. Щодня протягом 12 або 24 днів потрібно відкривати новий мішечок, а у день Різдва або на Новий Рік чекати на основний подарунок. Такі календарі можна зробити власноруч або придбати готові з цукерками, косметикою, прикрасами або навіть конструктором Lego. Це чудовий спосіб подовжити подарунковий період і підняти собі новорічний настрій.

Ми зібрали 9 адвент-календарів із косметикою, парфумами та засобами догляду, щоб кожен день грудня перетворився на маленьке свято.

Текст: Анастасія Микитенко

Mr. Scrubber

Адвент-календар від українського бренду Mr.Scrubber – це єдиний календар, який не тільки подбає про ваш запас косметики, а й допоможе вам створити святкову атмосферу. Окрім скрабів, олійок і пілінгів, вони ще поклали блискітки та засоби для догляду з різдвяними ароматами, а в коробочках можна знайти рецепти ароматної різдвяної випічки, анонси добрих фільмів і книг про зимові свята.

Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calendar 2021

Адвент-календар британського бренда підкуповує своєю додатковою коробочкою: у ньому аж 25 бестселерів і новинок декоративної косметики. До набору навіть увійшла повнорозмірна палетка тіней і декілька аксесуарів: спонжі, пензлики та дзеркальце. За адвент можна зібрати все, що потрібного для повного макіяжу на новорічну ніч. Засоби мають здебільшого базові кольори: нюд і відтінки червоного – але ви також зможете приміряти нові незвичайні образи з жовтими тінями або темно-фіолетовою помадою.

Також Makeup Revolution має календарі й на 12 днів для тих, хто любить культовий серіал «Друзі» або косметику з блискітками.

L'Occitane Holiday Advent Calendar

Французький бренд L'Occitane створює натуральні засоби для догляду й аромати, які перенесуть вас у лавандові поля навіть через закриті кордони й зиму. Головними інгредієнтами цьогорічного календаря стали масло дерева ши та мигдальна олія, які живлять і пом’якшують шкіру. Прованська естетика відчувається навіть у тюбиках і баночках, лише вигляд мініатюрних кремів, лосьйонів та бальзамів для губ навіює думки про безкінечне літо.

NYX Gimme SuperStars! 24 Days Advent Calendar

Червоний і золотавий – чи існують ще різдвяніші кольори? Саме в них зафарбували адвент календар від NYX, відомі своїми cruelty-free та веганськими продуктами. Якщо шкодували, що не замовили святковий набір минулого року, то ви ще можете це зробити цьогоріч: склад не дуже змінився.

Цей адвент – чудовий подарунок для тих, хто ще не знайомий з палітрою помад і тіней від NYX й хоче спробувати всі відтінки, щоб знайти свій.

Real Techniques 12 Days Of Beauty

Новий рік – нові пензлики та спонжі. Аксесуари для макіяжу потрібно регулярно змінювати: спонжі прослужать вам не довше місяця, а пензлики – від року до п’яти залежно від якості. Якщо вони вже втратили форму та колір, то різдвяний набір від Real Techniques допоможе замінити старі продукти. Він розрахований на 12 днів, у які ви будете відкривати коробочки з професійними спонжами для обличчя, аплікаторами для нанесення масок і пензликами та очищувальними засобами для них. Усі подарунки можна складати в мінісумочку, яка також входить до набору.

Acqua di Parma

Якщо ви мріяли зібрати колекцію ароматів, щоб змінювати їх залежно від настрою чи погоди за вікном, то адвент-календар від Acqua di Parma може стати вашою чарівною паличкою. Він має 25 віконечок із квітковими акордами Colonia, цитрусовими нотками Blu Mediterraneo, атмосферою італійського саду Le Nobili та дерев’янистими мініатюрами з колекції Signature of the Sun. До колекції також входять свічки, морська сіль і засоби для догляду за волоссям, які перетворять прийом ванни на ароматерапію.

Цьогоріч відсоток від продажу набору піде на кампанію «Перепиши майбутнє» від організації Save the Children.

Диво-сад Yves Rocher

Не тільки догляд за тілом та обличчям, а й популярні аромати, гігієна й декоративна косметика ввійшли до святкового набору Yves Rocher. Він неймовірно оформлений у вигляді дерева із золотавими, темно-рожевими та синіми листочками й магічною совою. Дива продовжуються й усередині: у віконцях можна знайти ожиновий бальзам для губ, апельсиновий та абрикосовий гелі й парфуми з квіткою туберози та цитрусовими нотками.

Essie Nails

Є три речі, на які можна дивитися вічно: воду, вогонь і новенький манікюр. Адвент-календар від Essie – чудовий вибір, якщо ви хотіли розширити свою палітру кольорів або почати робити манікюр вдома. Вони зібрали все, що треба для якісного покриття та догляду за нігтями: у будиночках різдвяного ярмарку можна знайти 9 повнорозмірних лаків і 10 мініатюр топів, баз, олійок для нігтів і засобу для зняття манікюру. Кольори лаків здебільшого світлих тонів, які підійдуть будь-кому, але є й відтінки червоного. Деякі кольори містять глітер, який чудово відблискуватиме від світла гірлянд.

24 Days Of Clinique Beauty

Усі засоби Clinique спробувати неможливо, але з адвент календарем зі списку можна викреслити аж 24 продукти. Бренд зібрав різноманітну колекцію: і засоби для трьохступеневого догляду, і декоративну косметику, і парфуми. Усі предмети – мініатюри, але хороших розмірів: більшість із них містить половину повнорозмірного продукту. У набір увійшли мило для обличчя, лосьйони для зволоження й очищення, мініатюри із серії Moisture Surge, креми для рук і шкіри навколо очей, а також помади, туші, рум’яна й парфуми Aromatics Elixir Perfume Spray з дерев’янистими та землянистими акордами.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.