Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаРепер Machine Gun Kelly запустив бренд лаків для нігтів

Із глітером і великими сетами

Американський репер Machine Gun Kelly запустив бренд лаків для нігтів під назвою UN/DN LAQR. Музикант розповів Allure про реліз своєї б’юті-лінійки.

З 2 грудня на сайті UN/DN LAQR можна придбати як 10 відтінків окремо, так і сети із кількох лаків. Доступні набори з 3 продуктів, а також 6 лаків у комплекті з двома пензликами. Бренд поєднує різні універсальні відтінки, як-от білий і чорний, та більш яскраві: насичений рожевий, зелений – і лаки з глітером. Репер вважає, що манікюр не повинен бути ідеальним, а просто має доповнювати образ для кожного, хто бажає фарбувати нігті.

«Багато чоловіків у грецькій міфології були воїнами, солдатами або богами, які використовували свою силу. А ще був Купідон, який був поетичним і красивим. Цікаво, як би виглядав світ Купідонів замість людей, які поширюють думки щодо того, яким має бути «чоловік». Сила приходить у тому, як ти дотримуєшся свого слова, а не в тому, що буквально можеш робити своїми руками. Це мистецтво», – поділився Machine Gun Kelly.

У листопаді свій б’юті-бренд також представив музикант й актор Гаррі Стайлз. Лінійка Pleasing пропонує продукти для нігтів і догляду за шкірою.

Фото: UN/DN LAQR, Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.