Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПарфумиLast minute. 10 ароматів, які мріємо отримати під ялинку

Last minute. 10 ароматів, які мріємо отримати під ялинку — Парфуми на Wonderzine

Eau du Soir, Pink Magnolia, L’Interdit Rouge

Якщо думаєте, що лише ви не встигли купити новорічний подарунок, то запевняємо, що ви не одні. Кількість справ, яка поглинає нас у передноворічні дні, часто не дозволяє заздалегідь все встигнути, і ми біжимо до магазину мало не під бій годинника.

Тому ми вирішили, що хороший аромат – це завжди доречно, він ніколи не буде зайвим у колекції вашої близької людини, й обрали парфуми, які стануть чудовим подарунком на свята.

Eau du Soir

Sisley

7700 гривень

за 100 мл

Аромат Eau du Soir Sisley випустили ще в 1989 році. Спочатку засновник марки Юбер д’Орнано, подарував його своїй дружині Ізабель, і парфуми мали нагадати їй про сади Андалусії, де пройшла її юність. Кришку флакона з відбитком жіночого обличчя створив друг сім’ї скульптор Броніслав Кшиштоф. І він же вмовив Юбера випустити аромат у тираж, щоб Eau du Soir могла носити не тільки Ізабель.

Щороку до Різдва Sisley випускає лімітоване видання свого бестселера. Цього року флакон одягнули в рожевий електрик, а паковання виконали з патерном леопардового принту. Ідея такого оформлення належить Ізабель, яка є прихильницею анімалістичних візерунків. У новій версії знаменитий аромат Sisley Eau du Soir зберіг властиву йому чуттєвість, виражену в амбрових і мускусних нотах, які створюють квітково-шипровий шлейф.

Aura Pink Magnolia

Loewe

Креативний директор Loewe Джонатан Андерсон оновив колекцію парфумів, і цього року їх переосмислили в мінімалістичному дизайні й новій кольоровій палітрі. Серед відтінків – трав’янистий і глибокий зелений, блакитний та кобальтовий, теплі пісочні відтінки, чорний і коричневий. Цей кольороритм символізує калейдоскоп вражень, у якому кожен зможе знайти близькі запахи та створити власну гаму почуттів й емоцій.

Щодо новорічного подарунку ми вирішили зупинитися на ароматі, дизайн якого залишився незмінним. Думаємо, що Андерсон не наважився щось змінювати в цьому лаконічному бездоганному флаконі, який нагадує злиток золота і який точно прикрасить вашу б’юті-полицю. Проте тут красиве не лише зовнішнє обрамлення. Сам аромат на 20% складається з натуральних ефірних олій. У центрі композиції знаходиться головний інгредієнт – магнолія, услід за якою парфуми розкриваються нотами червоних фруктів, мускусу та сандалового дерева, що надає аромату більшої яскравості й насиченості.

Black Opium Extreme

Yves Saint Laurent

Ми завжди чекаємо переосмислення аромату Black Opium і загадуємо, що ж нового створять парфумери. Цього разу новий фланкер дійсно здивував. Бо замість звичних ванілі та жасмину на нас чекали ноти какао та кави, перемішані, ніби в кав’ярні на сніданок одна з вас взяла подвійний еспресо, а подруга – чашку какао. Але ці несподівані й такі святкові ноти поступово затихають, і замість них проступають уже звичні нам ноти білих квітів, пачулі, бобів тонка й бурбонської ванілі. Дуже стійкий аромат, який гарантовано протримається всю новорічну ніч.

Idôle Aura

Lancome

Над створенням аромату працювали три парфумерки: Адріана Медіна, Надеж Ле Гарлантезек і Шьямала Мейзондью. Вони представили нову версію улюбленої квітково-шипрової композиції, яка пронизана сонячним світлом і теплом. Idôle Aura Lancome – ностальгія за відпочинком на морському узбережжі. Солоні ноти флер-де-сель дарують відчуття тепла сонячних променів на шкірі й урівноважуються свіжістю бергамоту, соковитої груші, яскравим ароматом троянд і жасмину. Якщо ви раптом засумуєте за подорожами до теплих країн, а відпустка ще не скоро, цей аромат перенесе вас у спогади й нагадає, що на сонячні дні вже й не так довго чекати.

Vanilla Garden

Yves Rocher

Ми обожнюємо новорічні лімітовані аромати Yves Rocher за їхню яскравість і настрій. Vanilla Garden відкривається нотами апельсинової цедри, ванілі та хвої. І навіть за безкінечною рутиною буденних справ не дасть забути, що за кілька днів ми будемо святкувати Новий рік. Поступово верхні бурхливі ноти стихають, і залишається теплий затишний аромат ванілі, як у бабусиному будинку перед святами, коли вона пекла різдвяний пиріг, щоб пригостити всю родину.

L’Interdit Rouge

GIVENCHY

3307 гривень

за 50 мл

Найпристрасніший аромат у нашій колекції. І магія тут не лише в насиченому червоному флаконі, а й у самому ароматі, над яким працювали троє парфумерів: Домінік Рапійон, Енн Фліпо та Фанні Бал. Деревний і квітковий L’Interdit Rouge розкривається жасмином і туберозою, переплітаючись з імбиром і червоним апельсином. Проте вогонь і дим є невід’ємними, і вибухові ноти змінюються спокійними димними нотами сандала, ветиверу й пачулі. Хороший приклад, у якому ветивер додано в базу, щоб пом’якшити перше враження від парфумів як від пристрасного й дещо важковісного.

Paris-Édimbourg

CHANEL

127 євро

за 100 мл

Останнє видання колекції бутикових ароматів Chanel, яке переносить нас у шотландське високогір’я. Paris-Édimbourg розповідає історію місця, де Габріель Шанель любила відпочивати разом із герцогом Вестмінстерським – її коханим на початку 1900-х років.

Аромат відкривається нотами ялівцю та висушеної лаванди, далі перетікає в суміш кипариса й ладану, що зігріває. Схоже на повернення додому після довгої прогулянки в горах, коли подих холодного повітря зустрічається з теплом каміна в кімнаті, де на вас чекають тай огортають шотландським пледом. Аромат-історія, який хочеться довго слухати та закохуватися, якщо не у святкову ніч, то в новому році точно. Придбати парфуми можна в офлайн-магазині Chanel у Києві, на вул. Басейній, 6. 

Miss Dior Eau de Parfum

Dior

1745 гривні

за 30 мл

Новий аромат Miss Dior парфумер Дому Франсуа Демаші переосмислив під час карантину. Ми всі стикнулися з тим, що подорожі й зустрічі з друзями стали обмеженими. Тоді Демаші вирушив у гості до своєї подруги Кароль Б’янкалани, яка вирощує сировину для виготовлення парфумів і засобів для догляду Dior. Там він почув аромат троянд, з яким до цього не зустрічався, і Кароль пояснила, що це новий сорт, який вона взялася вирощувати. Тоді зачарований запахом Демаші й вирішив використати його в новій версії парфумів.

І щоб допомогти вам відрізнити нові парфуми від попередніх творінь, флакон прикрасили кутюрним бантом, який із 1856 року виробляє старовинна французька мануфактура на обладнанні XIX століття. Її послугами користуються лише виробники одягу Haute Couture. До речі, на флакон можуть нанести гравіювання імені вашої близької людини, – і це стане чудовим подарунком.

Shade

Lush

1000 гривень

за 30 мл

Світло і тінь нерозривно пов’язані між собою. Ми часто відкриваємо перед усіма свої хороші сторони та приховуємо в тінь те, що нам не подобається. Проте це також ми, і нам варто навчитися приймати не лише одне одного, а й себе насамперед.

Глибокий і загадковий, вишуканий деревний аромат, витканий з єдності сандалового дерева й олібануму (античного ладану), зі злегка вловимими солодкими нотками. Усе, щоб нагадати нам, що без світла не буває тіні.

L’heure Verte

KILIAN

9065 гривень

за 50 мл

Якщо ваша близька людина любить вечірки з коктейлями, то аромат L’Heure Verte від Kilian точно займе достойне місце на її б’юті-полиці. Його створив парфумер Матьє Нардін і назвав на честь французької «щасливої години», коли власники барів і ресторанів пропонували великі знижки на алкоголь.

Цей аромат нагадує часи Прекрасної епохи та «Великого Ґетсбі», коли абсент подавали з цукром і повільно пили, розмішуючи його ложечкою. Навіть флакон тут нагадує тяжкий стакан для коктейлів, а колір аромату зеленого відтінку, як і сам напій. Парфуми відкриваються есенцією абсенту, ветиверу й сандалового дерева, а листя фіалки й корінь лакриці додають йому легкої ностальгії за красивими часами. Завершується аромат земляними й деревними нотами ветиверу й сандала. Те, що потрібно, якщо ви влаштовуєте вечірку в місцевому speakeasy-барі.


Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.