Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ДоглядА це що таке? Патчі з мікроголками

А це що таке? Патчі з мікроголками — Догляд на Wonderzine

Ні, боляче не буде

У РУБРИЦІ «А ЦЕ ЩО ТАКЕ?» ми розповідаємо про незвичайні формати б’юті-продуктів і з’ясовуємо, чи потрібні вони вам. 

Патчі з мікроголками створені для доставляння активних речовин у глибокі шари шкіри. Цю технологію вже тривалий час застосовують у медицині, наприклад, для вакцинації та введення інсуліну при діабеті.

Не поспішайте уявляти справжні голки, які впиваються у ваше обличчя. Мікроголками називають частинки речовини, наприклад, гіалуронової кислоти, доведені до твердого стану. Кількість таких голок на патчі може сягати тисячі.

Використовувати патчі з мікроголками зовсім не боляче. Коли голки проникають у шкіру, то починають розчинятися. Перші кілька хвилин ви можете спостерігати легке поколювання та почервоніння, але воно скоро минає.

Дія патчів залежить від формули, кількості та якості голок. Зазвичай наліпки з гіалуроновою кислотою та пептидами швидко розгладжують неглибокі мімічні зморшки та на тривалий час зволожують шкіру. Своєю чергою, акне-патчі допомагають зменшити запалення навколо прищика.

Мінус цього засобу полягає в його вартості: одна пара наліпок під очі коштує 400–700 гривень. Екологічним продукт також не назвеш: патчі з мікроголками бувають тільки одноразовими. Утім, ефект від таких наліпок більш помітний і тривалий, ніж від звичайних патчів із масмаркету, особливо якщо використовувати їх курсом з 5–10 процедур.


Як використовувати патчі з мікроголками?

Ретельно очистіть шкіру обличчя та вимийте руки. Якщо в комплекті з наліпками є антисептична серветка, протріть нею зону під очима. Дістаньте патчі з пакування (бажано за допомогою пінцета, не торкаючись клейкого боку пальцями), зручно розташуйте їх під очима та залиште патчі на ніч. Уранці підчепіть патчі за дальній край та обережно відклейте. За потреби скористайтеся денним кремом для зони навколо очей.

Якщо ви застосовуєте патчі на інших зонах, приміром, на носогубних складках або на лобі, послідовність дій буде такою ж.

Які засоби спробувати?

Раніше ми розповідали про патчі для різних частин тіла – ліктів, шиї та сосків.

Текст:

ТАЇСІЯ КУДЕНКО

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.