Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ДоглядТакий турботливий. 7 засобів для м’якого очищення шкіри й демакіяжу

Такий турботливий. 7 засобів для м’якого очищення шкіри й демакіяжу  — Догляд на Wonderzine

Пінки, олії та гелі, які не стягують і не сушать

В опалювальний сезон навіть нормальна шкіра може відчувати дискомфорт і поводити себе капризно, що вже казати про суху, проблемну й чутливу. Розповідаємо про делікатні очищувальні засоби, які не залишають по собі відчуття стягнутості й сухості, але однаково добре видаляють забруднення й макіяж.

Олія-демакіяж для чутливої шкіри Yves Rocher Sensitive Camomille Cleansing Oil

Ціна: 314 гривень

Улітку Yves Rocher представили гаму засобів для чутливої шкіри Sensitive Camomille. Серед новинок – легкий заспокійливий крем, зелений крем-коректор від почервонінь, а також олія для демакіяжу. Усі з концентрованим екстрактом дикої ромашки, відомої своїми заспокійливими властивостями.

Засіб для демакіяжу має нежирну (наскільки це можливо для олії) текстуру та розчиняє навіть стійкий макіяж. Щоб видалити косметику, його треба масажними рухами нанести на суху шкіру обличчя, очей і губ, а потім змити водою. Після очищення шкіра видається сяйливою й ніжною на дотик.

Формула засобу для демакіяжу веганська: у складі немає інгредієнтів тваринного походження. Флакон, оснащений зручною помпою, виготовлений зі 100% переробленого пластику та підлягає вторинній переробці.

Міцелярна вода для чутливої шкіри обличчя й очей Vichy Purete Thermale Mineral Micellar Water (Sensitive Skin)

Ціна: 364 гривні

Якщо неправильно підібрати засіб для вмивання й демакіяжу, процедура очищення може стати найбільш травматичною для шкіри. Щоб убезпечити нас від побічних ефектів, Vichy випустили відразу три варіанти міцелярної води: для жирної й комбінованої, сухої та чутливої шкіри. Остання, крім звичної для продуктів Vichy термальної води, містить додану вартість у вигляді пантенолу, який заспокоює шкіру та прискорює її заживлення.

За словами виробника, засіб не потребує змивання. Але, щоб виключити ймовірність подразнення, яке може виникати через накопичення поверхнево-активних речовин на шкірі, радимо все ж сполоснути обличчя водою чи вмитися з гелем або пінкою.

Очищувальний гель з олією насіння коноплі для всіх типів шкіри Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser

Ціна: 879 гривень

Олія насіння коноплі має заспокійливу дію, а в парі з олією зеленого орегано зменшує почервоніння, властиве проблемній шкірі. Засіб для вмивання Kiehl’s, підсилений цим комбо інгредієнтів, обходиться зі шкірою вкрай делікатно, дарує відчуття свіжості, але не пересушує. Гель молочного кольору добре піниться під час контакту з водою та видаляє забруднення й легкий макіяж.

У парі з гелем добре працює заспокійливий концентрат із «конопляної» лінійки. Обидва продукти мають досить інтенсивний трав’яний аромат; якщо надаєте перевагу нейтральним запахам, майте це на увазі.

Очищувальна олія Guerlain Abeille Royale Cleansing Oil Anti-Pollution

Ціна: 1 749 гривень

Цього літа «бджолина» гама Guerlain Abeille Royale поповнилася новими продуктами.

Олія із бджолиним маточним молочком і трьома видами меду добре розчиняє декоративну косметику та залишки санскріну. За текстурою засіб радше водянистий, аніж маслянистий, а під час контакту зі шкірою взагалі трансформується в молочко. Жирної плівки олія по собі не залишає, тому навіть комбінованій шкірі з нею буде досить комфортно.

У парі з олією як завершальний крок після вмивання можна використовувати зміцнювальний лосьйон, який робитиме шкіру більш стійкою до зовнішніх подразників. Виразний медовий аромат обох продуктів – робота парфумера дому Guerlain Тьєррі Вассера.

Очищувальна пінка для шкіри обличчя й очей з оливою та лавандою Apivita Cleansing Foam

Ціна: 410 гривень

Деякі пінки очищають «до скрипу»: начисто видаляють усі забруднення, але витягують зі шкіри вологу та залишають спраглою. Засіб від Apivita не вимагає таких пожертв, навпаки, доглядає за шкірою завдяки екстракту оливи, лаванди, прополісу й пантенолу. Замість води основу пінки становить настій шипшини, покликаний, за словами виробника, оберігати шкіру від забрудненого повітря й пилу. 

Якщо ви спокійно ставитеся до парфумованих засобів, то сприймете аромат пінки як її бонус. Ніжний запах лаванди й цитрусів залишатиметься на шкірі певний час після вмивання.

Крем-мус для зняття макіяжу й очищення шкіри Sisley Paris Radiance Foaming Cream

Ціна: 3 215 гривень

Якщо у вас є можливість додати трохи розкоші в щоденний ритуал, зверніть увагу на очищувальні засоби Sisley Paris. Ми вже згадували літню новинку бренду, очищувальний бальзам, а тут віддамо належне крем-мусу, який Sisley презентували торік.

Засіб з екстрактом півонії, провітаміном В5 (пантенолом) і гліцерином дбайливо видаляє макіяж і забруднення. Щоб отримати оптимальну кількість мусу, достатньо один раз натиснути на дозатор: з ніжно-блакитної пляшки вилетить невелика «хмаринка», якої вистачить на все обличчя. Під час контакту з водою пінка починає перетворюватися на крем. Відзначимо, що водостійка туш дається мусові не відразу, але для зняття стійкого мейкапу в Sisley є своя зброя – новий гелевий демакіяж.

Процедуру вмивання можна доповнити легким масажем обличчя, ручним або із застосуванням щіточки. Після використання пінки шкіра готова до подальшого догляду.

Безмильний засіб для очищення обличчя й тіла з оливковою олією Sebamed Olive Face & Body Wash

Ціна: 140 гривень

Якщо ви ставитеся з підозрою до універсальних продуктів «для всього й одразу», можете зробити виняток для цього очищувача. Безмильний засіб німецького бренду Sebamed не містить агресивних ПАР, тому однаково дбайливо очищує шкіру обличчя й тіла. Нежирний гель має нейтральний до шкіри pH 5.5 та пом’якшує й заспокоює шкіру завдяки пантенолу й оливковій олії. Засіб не викликає побічних ефектів на кшталт відчуття сухості, печіння й почервонінь і підходить навіть для сухої та чутливої шкіри.

Текст:

Таїсія Куденко

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.