Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ДоглядА це що таке? Сонцезахисний засіб із пензликом

А це що таке? Сонцезахисний засіб із пензликом
 — Догляд на Wonderzine

Зручний формат для сонячних буднів

У РУБРИЦІ «А ЦЕ ЩО ТАКЕ?» ми розповідаємо про незвичні формати б’юті-продуктів і з’ясовуємо, чи потрібні вони вам.

Розсипчаста пудра з пензликом – новий формат захисту від сонця. Зазвичай у такому пакованні випускають засоби на фізичних фільтрах (оксиді цинку та діоксиді титану), які відбивають сонячні промені від поверхні шкіри.

Розцінювати пудру варто як допоміжний засіб. Щоб отримати рівень захисту, зазначений на пакованні, санскрін треба наносити товстим шаром. Якщо змахнути пензликом один-два рази, захист буде недостатньо надійним, якщо нанести пудру кількома шарами, покриття може мати неприродний вигляд. Отже, ідеальний сценарій – це коли вранці перед нанесенням мейкапу ви щедро змащуєте обличчя кремом чи флюїдом із SPF, а протягом дня поновлюєте захист пудрою.

Санскрін у пензлику безпечний із погляду гігієни: не треба торкатися руками ані обличчя, ані спонжа, як у випадку із пресованими пудрами. Наносити такий захист можна навіть поверх тонального засобу: пудра не тільки не нашкодить мейкапу, а й допоможе усунути жирний блиск.

Як і решта санскрінів, пудри в пензлику можуть мати різний індекс SPF, найчастіше – від 30+ до 50+. Більшість брендів пропонують захист від ультрафіолету широкого спектра, а деякі обіцяють захищати й від HEV – синього світла, яке випромінюють екрани гаджетів.

Як використовувати сонцезахисну пудру в пензлику?

Рівномірно розподіліть пудру обличчям і шиєю, уникаючи зони навколо очей і губ. Оновіть покриття за дві години – поверх макіяжу чи на чистій шкірі.

Оскільки на ворсі можуть накопичуватися надлишки себуму та зроговілі клітини шкіри, не забувайте раз на кілька тижнів очищати пензлик.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.