Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Спецпроєкти7 стилів приймання душу – знайди свій

Cолдатка Джейн, Крижане серце чи магістерка «душових» наук

Манера приймати душ може розповісти про людину не менше, ніж книги, які вона читає. Адже саме у ванній кімнаті ми присвячуємо час собі, ні під кого не підлаштовуємось та насолоджуємося часом наодинці.

Обери стиль своєї гумової качки:

1

Солдатка Джейн

2

Леді Гага

3

Клеопатра

4

Покахонтас

5

Крижане серце

6

Керрі Бредшоу

7

Geek chic

1 / 7

Солдатка Джейн

«Може, наввипередки?»

Якби ти була супергеройкою, тебе, певно, звали б Леді Душ. Можеш упоратися з усіма ванними процедурами за 5 хвилин і почуватися на висоті.

Якби ти була супергеройкою, тебе, певно, звали б Леді Душ.Можеш упоратися з усіма ванними процедурами за 5 хвилин і почуватися на висоті.

Секрет твоєї швидкості в ретельно продуманих рухах – спочатку миємо голову, переходимо до тіла – згори донизу, кожен сантиметр. Умитися та почистити зуби можна безпосередньо під душем. А потім ще маску нанести. Через 5 хвилин ти знову на килимку, уже суха, і можеш встигнути все, що запланувала на цей день.

2 / 7

Леді Гага

«Наступного разу митимусь у пачці балерини»

Ванна кімната –  театральна гримерка

Твої співи у душі надихають співмешканців на зйомку мюзиклу з тобою в головній ролі

Для тебе прийом душу – не рутина, а окремий вид задоволення. Тут можна вигадувати нові ідеї, танцювати, дивитися фільми, приміряти нові образи, декламувати вірші. Це місце сили, і тут ти – головна. Інколи можеш співати так гучно, що креми у скляних баночках тріскатимуться від захвату, але є одне «але». Коли світло софітів стає трохи тьмянішим і всі розваги позаду, ти розумієш, що забула про головне – помитися.

3 / 7

Клеопатра

«Миюся в безлактозному молоці»

У ванній немає вільного сантиметра, куди могла б уміститися нова баночка з гелем для душу

У твоїй ванній немає вільного сантиметра, куди могла б уміститися нова баночка з гелем для душу

А все тому, що ванни Клеопатри – забавки в пісочниці, у порівнянні з тим, що відбувається в душі щоразу, як туди ступає твоя нога. Чотири рушники різного рівня жорсткості для різних частин тіла, по кілька десятків баночок на кожній полиці – кожна з них падає й ледь-ледь не вдаряє тебе по нозі, але без жодної з них цей момент не був би повноцінним. Очищення, зволоження, живлення й ще трохи засобів для пружності шкіри. Якщо заведеш п’ятий рушник – ми тебе зрозуміємо.

4 / 7

Покахонтас

«О Боже! Ця вода стікає у Дніпро?»

Що натуральніше, то краще — природа дуже вдячна тобі

Що натуральніше, то краще — природа дуже вдячна тобі

Душ має бути контрастним, щітка – бамбуковою, а мийні засоби – без хімічних складників. За допомогою трав і гарного настрою можна додати тонусу шкірі й вилікувати все, що болить. Ти – донька природи, а душ – гірський водоспад. Твій комфорт ніколи не зачіпає комфорту інших, а тим паче – природи. Ванна кімната, як і будь-яке місце, де твоя шкіра торкається води, – це натуральний терапевтичний досвід.

5 / 7

Крижане серце

«я би врятувалася навіть на «Титаніку»

У жилах холоне кров, якщо уявити, як ти миєшся. І це навіть не контрастний душ

У жилах холоне кров, якщо уявити, як ти миєшся. І це навіть не контрастний душ

Якби існував конкурс «Міс Загартовувачка – 2020», ти б його виграла. Не існує обставин, за яких ти могла б пропустити чергове приймання душу. Немає гарячої води? Тази та каструльки, щоб гріти в них воду на плиті, – забавки для слабаків. Ти не боїшся замерзнути, ти взагалі нічого не боїшся. Навіть, якби з крана сипалися крижинки, ти встигла б вимитися під ними до скрипу. Розкажи свій секрет загартовування – ще цілий місяць літа попереду, нам усім знадобиться.

6 / 7

Керрі Бредшоу

«Виживуть тільки коханці...»

Умієш ділитися кращими митями життя з іншими, бо знаєш, що поділене – примножується

Умієш ділитися кращим митями життя з іншими, бо знаєш, що поділене примножується

Де б ти не була, з тобою завжди є ще хтось. Мабуть, ти розумієш, що виживуть тільки коханці. Душ і всі ці моменти для себе приємно розділити з людиною, що дивиться в тому ж напрямку, що і ти. Тут, під струменем теплої води, можна пофілософствувати, поговорити про майбутнє, зізнатися в почуттях або вигадати ім’я песику, якого ви, можливо, колись візьмете з притулку. Тільки згадай сцену з фільму «Мрійники», коли головні герої опинилися у ванній під покровом піни – ти вмієш навіть краще.

7 / 7

Geek chic

«У мене PHD із приймання душу»

За те, що ти робиш у душі, могли б дати диплом косметолога, але ти робиш це виключно з любові до себе

За те, що ти робиш в душі, могли б дати диплом косметолога, але ти робиш це, виключно з любові до себе

У тебе 14 засобів для миття, тому що має бути по одному на кожен день тижня, і щотижня засоби мають змінюватися. Повторювати програму двічі на місяць – не гріх, ти читала про це в одній зі статей із косметології. Ти знаєш, після чого краще наносити гіалуронову кислоту, з яким засобом на тілі ліпше не виходити під ультрафіолет, що олія – це не завжди найкращий варіант для зволоження. Навіть гель для душу ти обираєш, уважно вивчаючи склад. Піклування про шкіру – твій лайфстайл, і ми більше, ніж упевнені, що вона віддячить тобі за ці щедрі інвестиції.

Упізнала себе й свою суперсилу? Спіймай момент насолоди з оновленою лінійкою гелів для душу від NIVEA

П’ять засобів для душу – це п’ять різних приємних ароматів та активних компонентів у складі. Гель-догляд «Крем і Абрикос» – це олія абрикосових кісточок, гель-догляд «Крем і Карамболь» – олія моної, гель-догляд «Крем і Троянда» – мигдальна олія, гель-догляд «Крем і Апельсин» – олія авокадо, гель-догляд «Крем і Кокос» – олія жожоби.

Обирай крем-догляд за настроєм та улюбленим ароматом

Купити

Матеріал підготовлено за підтримки

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.