Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоЧас для себе: п'ять порад, як перетворити душ на ритуал

А ще п'ять гелів з ароматами на будь-який смак від NIVEA

Час для себе: п'ять порад, як перетворити душ на ритуал
 — Промо на Wonderzine

Влітку особливої уваги потребує не тільки обличчя, а й тіло. На шкіру впливає UV-випромінювання, сухе повітря, пил чи навіть морська сіль (кому пощастить). Крім того, через спеку ми приймаємо душ частіше, що може спровокувати появу сухості шкіри.

NIVEA оновила лінійку гелів для душу, що делікатно очищують, зволожують та доглядають за шкірою. Серед п’яти засобів є гелі з різними ароматами та активними компонентами, як мигдалева олія та олія жожоба.

Wonderzine разом з NIVEA розповідають про п'ять гелів для душу та радять, як завжди приймати душ у задоволення.

Оберіть гель для душу за ароматом

Перетворіть прийом душу на ароматерапію, для цього обирайте засоби з ароматами під смак і настрій. Запахи можна обирати й відповідно до сезону: цитрусові – для спеки, насичені – для холодних днів. В оновленій доглядовій лінійці NIVEA є п'ять гелів для душу: «Крем і Абрикос», «Крем і Карамболь», «Крем і Кокос», «Крем і Троянда», «Крем і Апельсин». Вони очищають та зволожують шкіру завдяки натуральним оліям у складі. А приємні аромати дозволяють перетворити прийняття душу на щоденну звичку турботи про себе.

Наприклад, гель-догляд для душу «Крем і Абрикос» має свіжий фруктовий аромат стиглих абрикосів. Він містить олію абрикосових кісточок, що має протизапальну та регенеруючу дію. Вона також може сприяти відновленню пружності шкіри.

Спробувати

Спробуйте контрастний душ

Близько 70% жінок надають перевагу теплому душу. Влітку можна спробувати контрастний душ, що підвищує циркуляцію крові й може покращити тонус шкіри. А ще такий душ після тренувань сприяє регенерації м'язів. Для початку поступово переходьте від комфортної теплої води до прохолодної. Не варто одразу вмикати максимально контрастні температури – це спричинить зайвий стрес для тіла, а гаряча вода може пересушити шкіру. Оптимальна температура води – 35-38°C.

Поєднати процедуру контрастного душу можна з гелем-доглядом для душу «Крем і Карамболь». Олія моної у складі зволожує й пом'якшує шкіру, а свіжий аромат тропічного карамболю бадьорить.

Спробувати

Не забудьте про губку

При виборі губки орієнтуйтеся на власні потреби та тип шкіри. Для делікатного очищення обирайте нейлонові губки-банти або натуральні морські губки, які можна використовувати щодня.

Більш жорсткі варіанти з льону та рамі (морської кропиви) не варто використовувати на регулярній основі, достатньо двох разів на тиждень. Завжди контролюйте силу натискання, аби не травмувати верхній шар шкіри. Не забувайте міняти губки з натуральних матеріалів раз на два місяці, а з синтетичних – раз на п'ять місяців. А також раз на тиждень обробляйте їх антисептичним засобом чи періть у машинці.

Під час глибоко очищення шкіри губкою, подбайте про зволоження. Гель-догляд для душу «Крем і Троянда» містить мигдалеву олію. Вона запобігає дегідратації шкіри, регулюючи її водний баланс та має тонізуючий ефект.

Спробувати

Спробуйте неочевидні б'юті-прийоми

Деякі б'юті-процедури краще робити одразу після душу – це може полегшити процес та подовжити ефект. Наприклад, спробуйте наносити парфуми одразу після душу. Волога шкіра довше затримує аромат, а ще так ви уникнете плям на одязі.

Так само можна наносити креми й лосьйони, адже насичена вологою шкіра краще вбирає засіб – він швидше проникає у клітини та активніше зволожує епідерміс. Догляд за нігтями також можна відкласти на час після душу. Вода пом'якшує нігті та кутикулу – обрізати їх буде значно легше.

Подбати про шкіру перед процедурами допоможе гель-догляд для душу «Крем і Кокос». Олія жожоба у складі є гіпоалергенною, надає шкірі пружності, сприяє підвищеню еластичності й зволоженню. А також містить антиоксидант – вітамін Е.

Спробувати

Економте час

Якщо ви всюди (навіть у душі) хочете ефективно проводити час, можете поєднати цей процес з прасуванням речей або додатковими б'юті-процедурами. Так-так, ми серйозно. Щоб розгладити речі у ванній кімнаті, праска не знадобиться – використовуйте пар, що виникає під час водних процедур. Розвісьте пом'ятий одяг у ванній, і складки поступово зникнуть.

А перед початком душу можете нанести на обличчя маску, аби зекономити час. Але не забувайте, що на душ краще не витрачати понад 10 хвилин, аби не шкодити шкірі та берегти екологію.

Спробуйте гель-догляд для душу «Крем і Апельсин» з ароматом апельсину. Олія авокадо у складі швидко зволожить шкіру, очистить її та надасть тонізувальний і заспокоюючий ефект.

Спробувати

Матеріал підготовлено за підтримки

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.