Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КосметичкаМаркетинг-директорка MEGOGO Валерія Толочина про сімейні б’юті-ритуали й улюблену косметику

Маркетинг-директорка MEGOGO Валерія Толочина про сімейні б’юті-ритуали й улюблену косметику — Косметичка на Wonderzine

Догляд за світлим волоссям і туш для чутливих очей

У рубриці «КОСМЕТИЧКА» ми вивчаємо склад б’юті-кейсів, туалетних столиків і косметичок цікавих нам героїв і показуємо все це вам.

Валерія Толочина

маркетинг-директорка MEGOGO

Я з дитинства була б’юті-експериментаторкою

Про перший б'юті-досвід

Мій перший досвід використання косметики був дуже кумедним, але не для моєї мами. [сміється] У три роки я підготувала їй сюрприз і пофарбувала вдома підлогу тональним кремом. Коли мама прокинулася, побачила епічну картинку: підлога, стіни, меблі та я – усе було забруднено, а робота все ще «кипіла».

Коли про це згадувала, зрозуміла, що з дитинства була б’юті-експериментаторкою. До речі, і зараз люблю використовувати косметику не за призначенням: нафарбувати губи тінями для повік або застосувати помаду як рум’яна.

Про «недоліки» в зовнішності

Якщо ви бачили підліткові фільми про дівчат-відмінниць, які були зосереджені лише на навчанні й звертали мало уваги на свою зовнішність, то це про мене. [усміхається] Думаю, саме такий підхід врятував мене від безлічі дитячих комплексів. Бо ж я не красуня й мала дорости до розуміння, що всі наші «недоліки» – це особливості, які роблять людину унікальною.

Донькам, як приклад, розповідаю історію, як на першому побаченні майбутній чоловік сказав, що в мене дуже гарні вушка та я схожа на ельфійську принцесу. Після того перестала приховувати вуха й, навпаки, почала носити сережки, які привертають до них увагу. [усміхається]

Про догляд за шкірою

У мене комбінована шкіра, тож поки що основа мого догляду – це ретельне очищення й зволоження. Дуже люблю пінки, які глибоко очищають пори, так щоб до скрипу. Після вмивання протираю шкіру тоніком або кубиком льоду. На ніч декілька разів на тиждень наношу зволожувальний крем, але не щодня: помітила, що моїй шкірі корисно залишатися просто чистою й самостійно регулювати свій стан. У вихідні або за особливими потребами люблю робити маски.

Що стосується салонів, мене легко зацікавити новинками індустрії. Люблю спробувати процедури першою, але часто це задоволення на один раз. Системно ходжу лише на масажі й догляд. А понад усе вірю в якісний щоденний догляд, здорове харчування, режим споживання води, регулярні заняття спортом, прогулянки на свіжому повітрі та достатній сон.

Усі наші «недоліки» – це особливості, які роблять людину унікальною

Про мейкап

Для мене щоденний макіяж як медитація: 15 хвилин «граюсь» із пензликами й гарними коробочками. Цей ритуал гарантовано поліпшує настрій. Удень мені подобається максимально натуральний мейкап: трохи рум’ян, щоби мати свіженький вигляд, і легка корекція брів. А далі залежно від настрою або обираю яскраву помаду, або роблю акцент на очах.

Про підготовку до івентів

Моя робота передбачає участь у різних публічних заходах. Я розумію, що ретельна підготовка до івентів – це повага до організаторів і гостей. Мене засмучує, коли, наприклад, на івентах black tie бачу людину у светрі… Щоби «магія» відбулася, важливий кожен учасник! Тому дотримуватися дрес-коду, бути в гарному гуморі, добре підготувати презентацію (якщо я спікерка) – усе це обов'язково.

Особливих б’юті-секретів тут я не маю. Просто більше уваги приділяю вкладанню волосся й обов’язково наношу тональний крем і туш для вій. Це мій святковий арсенал, яким не користуюсь у щоденному макіяжі.

Про догляд на карантині

Навіть під час жорсткого локдауну я активно працювала, тому суттєвих змін у моїй б’юті-рутині не відбулося. Хоча «карантинні» особливості все ж таки є. Наприклад, у дні, коли працюю вдома, відпала необхідність у сонцезахисних засобах. Також помітила, що зараз дуже рідко фарбую губи яскравою помадою й загалом майже не користуюся нею, бо бруднить маску. Але це точно не назважди, бо яскраві помади я дуже люблю!

Для мене щоденний макіяж як медитація: 15 хвилин «граюсь» із пензликами й гарними коробочками

Про сімейні б’юті-ритуали

У мене двоє доньок-підлітків, які дуже відповідально ставляться до догляду за собою – я в їхньому віці такою свідомою не була. Уже кілька років ми разом ходимо до косметолога, дівчата навіть частіше за мене, тому що шкіра підлітків потребує особливої уваги. Часто обговорюємо б’юті-тренди й пробуємо щось нове разом.

Залюбки звертаюся до дівчат за порадами, і вони так само уважно прислухаються до моїх. А головне, намагаюсь із розумінням ставитися до ідей на кшталт: «Мамо, я хочу пофарбувати волосся в рожевий». Хоч для мене фарбувати таке чарівне волосся – це майже злочин, я погоджуюся на експеримент, але роблю все можливе, щоби процедура була максимально безпечною й фарба з часом змивалася. Так і живемо. [сміється]

Про підхід до б’юті-шопінгу

У б’юті-шопінгу для мене важливо все: я звертаю увагу на склад продукту, запах, красу упаковки, рекомендації й відгуки. Навіть настрій продавця в магазині важливий.

Мені підходять засоби з гіалуроновою кислотою, тож, коли бачу її в складі, точно беру засіб до уваги. Але понад усе довіряю рекомендаціям професіоналів: свого косметолога, б’юті-редакторів журналів і представників б’юті-брендів, з якими маю щастя товаришувати.

З віком усе рідше роблю емоційні покупки. Насамперед через те, що не хочу купувати зайве й потім викидати. Свідоме споживання стає доброю звичкою.

Олівець для брів Yves Saint Laurent Dessin Des Sourcils (3)
Насамперед мені підійшов натуральний колір. І загалом олівець дозволяє легко підфарбувати брови й надати їм бажаної форми.

Тонер Instytutum Resurfacing Glow Toner
Моє відкриття минулого року – цей тонер із гліколевою кислотою та ніацинамідом. Він сприяє оновленню клітин, стимулює мікроциркуляцію крові й регулює роботу сальних залоз.

Туш для вій Sisley Paris So Curl
Тривалий час я носила лінзи, тому туш обираю дуже ретельно. So Curl протестована під контролем офтальмологів і підходить для чутливих очей. А на додаток вії тримають ідеальну форму протягом усього дня, туш не обсипається й не залишає відбитки на повіках. Ідеальна!

Щітка для волосся Tangle Teezer Compact Styler
Знахідка для довгого волосся! М’яко ковзає по волоссю, не пошкоджуючи й не травмуючи його.

Нічна живильна сироватка Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum
Цей нічний догляд із п’яти вітамінів: E, C, B3, B5, B6 – закриває кутикулу та робить волосся шовковистим. Люблю прокинутися вранці, так ніби провела кілька годин у hair-майстра. [усміхається]

Очищувальний гель Kiehl’s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser
Гель з екстрактом огірка ідеально підійшов моїй шкірі. Ретельно очищає від забруднень і макіяжу, а головне, не залишає відчуття стягнутості й сухості після застосування.

Шампунь L'Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier Cool
М’яко очищає, не пересушує волосся та нейтралізує небажану жовтизну, що особливо актуально для блондинок.

Сироватка для термозахисту й зміцнення волосся Kérastase Blond Absolu Cicaplasme
Мені подобається вся серія Blond Absolu, але термозахист хочу виділити окремо за чарівний аромат і додатковий захист від сонячних променів.

Крем-маска з екстрактом чорної троянди Sisley Paris Black Rose Cream Mask
Улюблена маска! Прибирає всі ознаки втоми й повертає шкірі свіжий доглянутий вигляд за 10–15 хвилин. Додатковий плюс за швидкість дії, мені постійно не вистачає часу!

Скраб для тіла Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub
Цей скраб із розкішною сумішшю олій м’яко відлущує й живить шкіру та має чарівний аромат. Після використання навіть крем для тіла не потрібен.

Помада Lancôme L'Absolu Rouge (160)
У мене багато червоних помад, але цю люблю найбільше. Вона не лише має ідеальний червоний колір, а й зволожує, доглядає за шкірою губ і дарує відчуття комфорту.

Блиск-плампер Dior Addict Lip Maximizer (006)
Цей блиск з активним колагеном і гіалуроновою кислотою чудово зволожує й розгладжує шкіру губ та надає просто дзеркальне покриття. Губи виглядають об’ємними й соковитими.

Щіточка для вмивання Top Choice
Купила всі модні електричні щіточки для обличчя, але користуюся лише цією найпростішою й найдешевшою. Справляється із завданням на всі 100%.

Рум’яна Givenchy Prisme Blush (3)
Ідеальний дует матових і сяйливих рум’ян для свіжого кольору обличчя.

Парфумована вода Chloe Eau de Parfum
Це мої улюблені парфуми вже багато років. Так часто користуюся, що доньки називають їх «аромат мами».

Зволожувальний і зміцнювальний гель-бустер Vichy Mineral 89 Fortifying And Plumping Daily Booster
Цей бустер 89% складається з термальної води Vichy з додаванням гіалуронової кислоти. Люблю за легку гелеву текстуру та зволоження без зайвого перевантаження шкіри.

Текст:

Таїсія куденко

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.