Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КосметичкаГерої Wonderzine Україна про догляд за собою та улюблену косметику

Герої Wonderzine Україна про догляд за собою та улюблену косметику — Косметичка на Wonderzine

Ольга Дячук, Юлія Юріна, Аня Білоус

Від запуску Wonderzine Україна ми зібрали 8 надзвичайних історій героїв і героїнь рубрики «Косметичка», де вони розповіли не тільки про улюблені б'юті-засоби, а й про розуміння краси, стосунки зі своїм тілом і його прийняття. У цих випусках ми говорили про перші спроби макіяжу в дитинстві, експерименти, щоденний догляд і турботу про себе. Тому пропонуємо надихнутися досвідом і прочитати про красиве й корисне.

Ольга Дячук

Координаторка руху HeForShe в Україні

 Коли я чую від когось, що «феміністки не фарбуються», то завжди кажу: «Я феміністка – подивися на мене». Я користуюся косметикою насамперед для себе, а не для того, щоб сподобатися хлопцю чи іншій дівчині.

Читати

DimaCHE

Топвізажист G.Bar

 Два роки тому я усвідомив, що мене переповнює натхнення. Я став вигадувати незвичайні мейки, поєднання фактур, текстур і всіляких додаткових елементів.

Читати

Юлія Юріна

музична виконавиця,
ексучасниця гурту yuko

 Я ставлюся до мейкапу як до мистецтва, а до свого обличчя – як до полотна. Сьогодні можу намалювати зелені очі, завтра – рожеві, післязавтра – фіолетові, і це теж буде виявом моєї творчості. До того ж сам процес макіяжу – це моя щоденна ранкова медитація.

Читати

Аня Білоус

Журналістка

 Як декоративні елементи я використовую дитячі наліпки з канцелярського магазину. Насправді, це класно, що в нас є право – фарбуватись чи ні. Коли хочу, вимальовую собі якісь божевільні стрілки – і мені кайфово. Я знаю, що навіть якщо вийду на вулицю в найбільш яскравому мейкапі, мене навряд чи за це засудять.

Читати

Яна Беломоіна

Професійна велогонщиця

 Декоративна косметика буває на моєму обличчі дуже рідко. Я надаю перевагу природній красі й чистій, доглянутій шкірі. Вважаю, що, якщо тебе турбують певні проблеми, їх треба лікувати, а не маскувати косметикою.

Читати

Юлія Чужа

Стратегиня

 Я подивилася на косметику та макіяж як на гру, задоволення, свято, а не спосіб когось привабити чи справити враження. Тепер я роблю все, що мені заманеться, тому що моя зовнішність належить лише мені.

Читати

Валерія Толочина

Маркетинг-директорка MEGOGO

 Усі наші «недоліки» – це особливості, які роблять людину унікальною. На першому побаченні майбутній чоловік сказав, що в мене дуже гарні вушка та я схожа на ельфійську принцесу. Після того перестала приховувати вуха й, навпаки, почала носити сережки, які привертають до них увагу.

Читати

Гаська Шиян

Письменниця, кураторка BookForum

 З дитинства будь-яке візажування себе я сприймала більше як бунт чи маніфест, ніж прикрашання. Для мене це більше про фестивальність, епатажність, карнавальність, виклики; те, що ти хочеш сказати своїм зовнішнім виглядом.

Читати

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.