Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КосметичкаГерої Wonderzine Україна про улюблену косметику

Герої  Wonderzine Україна про улюблену косметику — Косметичка на Wonderzine

Ірена Карпа, Макс Чеховський, Лада Холі

Зізнаємося, одна з наших улюблених рубрик – «Косметичка». Ми любимо спілкуватися з героями та розпитувати про їхні улюблені б’юті-засоби й лайфхаки.

У 2021 році ми багато говорили про прийняття себе, сміливість бути таким, яким ти є, і чесно зізнавалися, що спосіб життя може бути неідеальним. А ще розповідали про колекції ароматів і доречність їх використання. Показуємо найкращі випуски року та закликаємо надихатися.

Ірена Карпа

письменниця

Я люблю маски, бо вони дозволяють не фарбуватися. Ти можеш бути з мішками та запухоном, а на сторі – з ефектом «фреш». Але знову-таки я доросла баба й не побіжу до пластичного хірурга робити собі «зафільтроване» лице. Є жінки, які прокидаються о 7:00 ранку, малюються та лягають спати, щоби чоловік подумав, що вона вже такою прокинулася. Я би не сказала, що це здоровіше, ніж зафігачити маску в сторіс.

Читати

Валерія Толочина

маркетинг-директорка

Якщо ви бачили підліткові фільми про дівчат-відмінниць, які були зосереджені лише на навчанні й звертали мало уваги на свою зовнішність, то це про мене. [усміхається] Думаю, саме такий підхід врятував мене від безлічі дитячих комплексів. Бо я ж не красуня й мала дорости до розуміння, що всі наші «недоліки» – це особливості, які роблять людину унікальною.

Читати

Катя Янченко

редакторка соцмереж

 Раніше я могла гніватися на мімічну зморшку між бровами чи жартувати про ніс із горбинкою. Та й брови в мене короткі та світлі, тому завжди доводиться їх підмальовувати. Але, по суті, це вирішується п’яти хвилинами біля дзеркала або візитом до бровистки, яка постійно хвалить мою форму, і тоді мене попускає. Але господи, як я малювала їх у класі 8–9, краще не бачити.

Читати

Максим Чеховський

комерційний директор

Аромати я колекціоную з 22 років, а зараз мені 34. Я навіть певний час замовляв собі вінтажні аромати, але припинив їх колекціонувати, бо тут є ризик, що приїде зіпсований флакон: часто парфуми не зберігають у належних умовах, вони то в жаркому місці знаходяться, то в сильно холодному, і буває так, що приїжджає зіпсований аромат. Потрібно бути готовим до того, що ти 300 доларів витратиш на флакон і викинеш його.

Читати

Інна Табаченко

креативна копірайтерка

 Я не викладаю фото з крилами метелика на пів обличчя, з якими навіть не погуляєш, – тільки макіяжі, з якими справді виходжу на вулицю та на роботу. Часто зберігаю собі якісь складні мейки та думаю, як їх спростити і які елементи можна органічно вписати в щоденний образ.

Читати

Лада Холі

б’юті-блогерка в TikTok

 Зараз я намагаюся щодня робити по одному мейку для блогу. Бувало таке, що не вкладалася в дедлайни, і треба було зробити три макіяжі за день. Зробила – стерла, зробила – стерла. Ось тоді моя шкіра така: «Вибач, але ні», – і ставала повністю червоною чи в плямах. Тепер я намагаюся краще планувати свій час, щоб не допускати такого.

Читати

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.