Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

БізнесНа кого підписатися: 5 жінок, які змінюють бізнес-середовище

На кого підписатися: 5 жінок, які змінюють бізнес-середовище
 — Бізнес на Wonderzine

Кетрін Пауер, К’яра Фераньї, Турія Пітт

Жінки все частіше створюють власні проєкти та бізнеси й надихають нас своїми досягненнями. Соціальні мережі, зі свого боку, відкривають можливості не лише для комерційного просування, але й для того, щоб ділитися історіями успіху та наснажувати одна одну.

Ми зібрали п’ять інстаграм-сторінок бізнесвумен, які, можливо, допоможуть побачити дивовижні можливості розвивати власну справу. Також ці жінки можуть стати хорошими рольовими моделями.

Бозома Сент-Джон

@badassboz

Apple, Uber та Endeavour. Що спільного між цими бізнесами? До них усіх причетна американо-ганська гуру маркетингу Бозома Сент-Джон, чия кар’єра відзначена кількома успішними рекламними кампаніями та здатністю культивувати любов до будь-якої категорії брендів.

У 2015 році Billboard назвали її однією з найкращих жінок у музиці за роботу з Apple Music. У 2016 році стримінговий сервіс визнав її продюсеркою року. Остаточно закріпивши своє ім’я у сфері digital-медіа, Базома стала лауреаткою таких премій, як: Ad Age’s 50 Most Creative People, Innovators & Stars 40 Under 40 і Fortune’s 40 Under 40.

Кетрін Пауер

@katherinepower

Кетрін Пауер є співзасновницею та генеральною директоркою онлайн-імперії WhoWhatWear і MyDomaine, що входить до списку найбільш інноваційних компаній від FastCompany. У цьому списку є такі онлайн-лідери, як: Amazon, Apple і Netflix.

Кімберлі Дрю

@museummammy

Тридцятирічна Кімберлі Дрю стала світовою зіркою в мистецтві після того, як її блог Black Contemporary Art устиг стати одним із найпопулярніших ресурсів серед американських студентів творчих спеціальностей. До 2020-го дівчина також була менеджеркою соціальних мереж The Met. Її власна сторінка в Instagram Museum Mammy налічує понад 350 тисяч підписників.

К’яра Фераньї

@chiaraferragni

Навіть якщо ви не слідкуєте за fashion-інфлуенсерами, ви точно чули про К’яру Фераньї. Уперше світ почув про італійську блогерку у 2009 році, адже саме блог The Blond Salad став найпопулярнішим медіаресурсом в інтернеті.

У 2017 році італійська бізнесвумен посіла перше місце в списку найвпливовіших інфлуенсерів у модній індустрії за версією американського Forbes. Сьогодні рекламні контракти, власна лінійка одягу та блог із мільйонами відвідувачів за підрахунками CelebWorth приносять Фераньї приблизно 150 тисяч доларів на місяць і 1,7 мільйона доларів на рік.

Турія Пітт

@turiapitt

Турія Пітт, безсумнівно, одна з найвпливовіших жінок в Австралії, які надихають. Вона гірнича інженерка та фітнес-тренерка, яка, на жаль, потрапила в пожежу під час марафону на 100 кілометрів та отримала опіки на понад 65 відсотків тіла. Втративши пальці та перенісши понад 200 операцій, Турія надихає майже один мільйон підписників своєю жагою до життя. Зараз вона відновилася й постійно працює над розширенням можливостей тих, хто її оточує. Сьогодні Пітт веде декілька бізнесів, зокрема найпопулярнішу в Австралії програму фітнес-тренувань.

Текст: Ярослав Опалинський

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.