Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниMcDonald’s судиться з екскерівником: його звинуватили в сексі з підлеглими

Це заборонено правилами компанії

McDonald’s подав позов до суду штату Делавер на колишнього гендиректора компанії Стіва Істербрука за секс з підлеглими. Раніше через це компанія звільнила його, після чого Істербрук отримав мільйонні компенсації, пише The New York Times.

Через вісім місяців після звільнення McDonald’s отримав нові свідчення про те, що Істербрук мав сексуальні стосунки з іншими підлеглими, поки він керував компанією.

Це звинувачення розпалили публічну війну між компанією та її колишнім керівником: McDonald’s звинуватив Істербрука в брехні, приховуванні доказів і шахрайстві.

У позові стверджується, що екскерівник компанії продовжував сексуальні стосунки з трьома працівниками McDonald’s за рік до його звільнення. Компанія хоче повернути собі понад 40 мільйонів доларів, які отримав Істербрук як компенсацію за звільнення.

Восени 2019 року одна з працівниць компанії повідомила про сексуальні стосунки з Істербруком. Вона хвилювалася, що буде покарана за ці стосунки, у яких були повідомлення з сексуальним підтекстом, фотографії та дзвінки у FaceTime. Сам Істербрук заперечив сексуальні стосунки з цією працівницею.

Юристи перевірили телефон Істербрука та його обліковий запис iCloud, але не переглядали його електронні комунікації, які збереглися на серверах McDonald’s. Пізніше рада директорів вирішила звільнити його.

Після нових звинувачень у сексуальних стосунках компанія відкрила ще одне розслідування. Цього разу знайшли десятки фото «оголених і сексуально відвертих» фото та відео різних жінок, зокрема працівниць компанії.

У McDonald’s кажуть, що фото є «незаперечними доказами» того, що Істербрук порушив заборону компанії мати сексуальні стосунки з підлеглими та що він брехав слідчим минулої осені.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.