Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВіддалена робота і гнучкий графік. Чого хочуть працівники після карантину

Віддалена робота і гнучкий графік. Чого хочуть працівники після карантину — Новини на Wonderzine

І за більш гнучким графіком

Офісні працівники сподіваються, що їм дозволять працювати за більш гнучким графіком після виходу з карантину. Про це пише The Independent.

Всупереч побоюванням деяких роботодавців, практика працювати з дому довела, що її можна продовжувати й після закінчення карантину. Так, уряди деяких країн закликають роботодавців максимально переходити на віддалену роботу.

Британська міжнародна фірма з дослідження ринку й аналізу даних YouGov провела дві фокус-групи, щоб дослідити очікування й потреби працівників стосовно роботи після карантину.

Більшість з опитаних надавали перевагу можливості працювати віддалено в майбутньому. Однією з причин виявилося те, що робота з дому дозволяє економити час, який зазвичай витрачається на дорогу туди й назад.

Деякі респонденти повідомили, що в них з’явилося більше часу на виконання домашніх завдань і фізичних вправ. Крім того, з’явилася можливість більше часу проводити з родиною. Серед плюсів роботи з дому на карантині опитані називали також відчуття довіри з боку роботодавця.

Однак, водночас деякі респонденти повідомили, що бувши ізольованими від колег, почувалися самотньо.

Обкладинка: Rawpixel

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.