Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РоботаОпитування: лише 7 % білих працівників вважають, що на їхній роботі існує расизм

А серед HR-ів – лише 13 %

У США лише 7 % білих працівників вважають, що на їхньому робочому місці існує расизм. Серед темношкірих працівників 35 % вважають, що на роботі є дискримінація за расовою ознакою. Про це йдеться у звіті Товариства з управління людськими ресурсами, для якого опитали 1 257 американців.

Лише 13 % білих HR-працівників вважають, що в їхній компанії існує дискримінація за расовою чи етнічною ознакою.

Водночас 49 % темношкірих HR-спеціалістів переконані, що расова дискримінація існує на їхньому робочому місці. За даними Бюро статистики праці, серед американських HR-працівників − лише 11,1 % темношкірі, а 77,8 % − білі.

Крім того, значна кількість HR-фахівців сказали, що дискримінація за статтю є набагато масштабнішою проблемою, ніж расова. Про гендерну дискримінацію на роботі заявили 22 % опитаних.

За даними опитування, 33 % темношкірих працівників не відчувають поваги та своєї цінності на роботі, як порівняти з 18 % білих працівників, які теж так почуваються. До того ж 45 % темношкірих працівників кажуть, що їхні керівники не підтримують розмови про расу, а в їхній компанії загалом лякаються розмов про расу. 37 % білих і темношкірих працівників розповіли, що їм некомфортно обговорювати расові питання на роботі, а 42 % білих працівників сказали, що обговорювати такі теми на роботі неприйнятно.

Працівники визнають, що расизм є глобальною проблемою в суспільстві, а 54 % темношкірих і 29 % білих працівників переконані, що їхнє робоче місце недостатньо сприяє расовій справедливості у світі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.