Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КнигиАвторка «Нормальних людей» Саллі Руні анонсувала нову книгу

«Прекрасний світ там, де ти»

Ірландська письменниця Саллі Руні, яка відома за романом «Нормальні люди», випустить нову книгу. Про це повідомило в Twitter видавництво Faber.

Роман «Прекрасний світ там, де ти» розповідатиме історію двох подруг Ейлін та Аліси, які живуть далеко одна від одної, і дівчата обговорюють усе в електронних листах. Незабаром в житті Аліси з’являється Фелікс. Разом вони хочуть переїхати з Дубліна до Рима. А Ейлін після невдалих стосунків починає спілкуватись із другом дитинства Саймоном, з яким виявляє багато чого спільного.

«Аліса, Фелікс, Ейлін і Саймон ще молоді… Вони бажають одне одного, обманюють одне одного, збираються разом, розходяться. Вони займаються сексом, турбуються про секс, дружбу та світ, у якому живуть», – ідеться в описі майбутньої книги.

«Прекрасний світ там, де ти» – третій роман письменниці. Він буде опублікований 7 вересня 2021 року. Попередній її твір «Нормальні люди» був екранізований у мінісеріал від Hulu у 2020 році, а дебютний «Розмови з друзями» був опублікований у 2017 році.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.