Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Книжкова полицяГероїні Wonderzine про улюблені книжки

Героїні Wonderzine про улюблені книжки  — Книжкова полиця на Wonderzine

Для вашого списку на 2021 рік

Від запуску Wonderzine Україна героїні рубрики «Книжкова полиця» порадили нам більше 100 захопливих книжок. Вони розповіли про свій читацький досвід, ставлення до різних літературних жанрів і поділилися, як читання допомагає їм у житті та професії. Нагадуємо про ці матеріали, щоб ви змогли обрати книжки на 2021-й.

Ольга Пахолюк

Креативна директорка

Моя перша безсонна ніч у житті – це не якийсь «кутьож» з алкоголем і поцілунками. Це «Злочин і кара» Достоєвського. Читати – це мій варіант дискотеки.

Читати

Настя Мозгова

Подкастерка й авторка текстів

Від 20 хвилин читання мій день стає кращим і мені наче трошки більше подобається моє життя. Я майже ніколи не виходжу з дому без книжки. У мене завжди має бути можливість почитати.

Читати

Анастасія Дєєва

Директорка благодійного фонду «100% ЖИТТЯ»

Я завжди читаю з олівцем, підкреслюю важливі для себе моменти, до яких пізніше можу повернутися. Після цього помічаю, що використовую якісь важливі вирази чи думки у своїх виступах, презентаціях, роботі.

Читати

Софія Челяк

Програмна директорка BookForum

Я люблю складні книжки через які треба продиратися через алюзії і гіперпосилання. В таких текстах ти кайфуєш неймовірно від стилю написання, контекстуальних жартів. Якщо я це все вловлю – це пік насолоди мене як читачки.

Читати

Наталя Гуменюк

Журналістка

Людина має право не читати чи не любити читати, але це точно не питання часу. На щось інше точно йде 15 ранкових хвилин.

Читати

Анастасія Євдокимова

Керівниця відділу промоції читання Українського інституту книги

Я не намагаюся раціоналізувати читання як процес. Мені щось цікаво – я в це пірнаю. Оскільки читання – це частина професійного життя, то книжки знаходять мене самі.

Читати

Оксана Щур

Кураторка міжнародної програми «Книжкового Арсеналу»

Коли я читаю книги не для роботи, а для себе, у мене є розкіш або дочитувати відразу, або через пів року, або ще колись.

Читати

Тетяна Лукинюк

Генеральна директорка Red Bull Україна

Бізнес-література робить тебе кращим професіоналом, світоглядна – кращим інтелектуалом, а художня – кращою людиною.

Читати

Олена Балбек

Засновниця руху розвитку донорства «Агенти крові»

Найбільше люблю бродити в книжкових магазинах. Це місця, де час застигає, а я перетворююся на маніяка, який гладить усі обкладинки.

Читати

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.