Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КультураФільм української режисерки отримав грант від Каннського кінофестивалю

Команда отримала 20 тисяч євро на завершення роботи

Фільм «Ти мене любиш?» української режисерки Тоні Ноябрьової отримав грант від Каннського кінофестивалю 2022 для завершення розроблення. Про це пише «НВ».

Фільм Ноябрьової взяв участь у категорії Work-in-progress, у якому представляють картини, які перебувають на стадії виробництва, шукають продюсерів, партнерів для додаткового фінансування та майбутнього прокату.

Картина була однією з п’яти український стрічок, що були представлені в категорії за ініціативи естонського кінофестивалю Tallinn Black Nights Film Festival. Він надав свій майданчик на кіноринку в Каннах для презентації українських фільмів на стадії виробництва.

Дія фільму «Ти мене любиш?» відбувається в 90-ті роки. За сценарієм, дівчина Кіра одразу після вступу до театрального ЗВО проживає своє дорослішання через розрив із сім’єю: її батьки несподівано для неї розлучаються після 20 років ідеального, як їй здавалося, спільного життя. Кіра змушена подорослішати та прийняти нову реальність на тлі зламу старої імперії СРСР і народження нової держави України.

Стрічка Ноябрьової отримала 20 тисяч євро на завершення роботи.

Фото: кадр із фільму «Ти мене любиш?»

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.