Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КультураНа кого підписатися: Instagram художниці, яка малює жіночі тіла

І досліджує теми фемінізму та сестринства

Б’янка Немельк − художниця з Нью-Йорка, яка створює роботи жіночих тіл і викладає їх у своєму Instagram-профілі. У своїх роботах вона висвітлює теми сестринства та фемінізму, пише Hypebeast.

«Я думаю, що ця творчість почалася зі знайомства із собою. Часто, коли я роблю ескізи, дивлюся на своє голе зображення в дзеркалі й малюю себе. Тому це все йде від мене. Саме так все почалося, і я викладаю себе в найбільш вразливому вигляді, але також знаходжу власний стиль», − розповідає художниця.

Художниця зосереджується на жіночому тілі, не малюючи обличчя. «Я не малюю голови, бо відчуваю, що особистість цих жінок не має значення в історіях, які я розповідаю. Це не важливо. Я не малюю голови, тому що просто відчуваю, що це залишає для глядачів можливість побачити себе в цих роботах», − пояснила Б’янка Немельк.

Для зображення шкіри жінок Б’янка Немельк використовує кілька відтінків коричневого кольору, щоб показати різноманіття темної шкіри.

«Я є домініканкою й індонезійкою, тому багато коричневих кольорів − це просто своєрідна шана всіх різних відтінків коричневого, які існують в одній ідентичності», − розповідає художниця.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.