Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КультураНове ім’я: хіп-хоп виконавець і зірка другого сезону «Ейфорії» Домінік Файк

Нове ім’я: хіп-хоп виконавець і зірка другого сезону «Ейфорії» Домінік Файк — Культура на Wonderzine

Виконавець ролі Елліота

У РУБРИЦІ «НОВЕ ІМ’Я» ми розповідаємо про перспективних акторів, музикантів, режисерів та інших творчих людей, імена яких усе частіше з’являються в стрічках соцмереж і на сторінках журналів.

Домінік Файк


Хто це: співак, актор, виконавець ролі Елліота в другому сезоні серіалу «Ейфорія»

9 січня на платформі HBO відбулася прем’єра другого сезон серіалу «Ейфорія» – підліткової драми, широку впізнаваність якій принесли відверті сцени сексу, вживання наркотиків і яскравий макіяж головних героїнь. Окрім улюблених персонажів у виконанні Зендеї, Гантер Шефер, Джейкоба Елорді, на екрані також з’явилися й нові обличчя. Одним із них став Домінік Файк – 26-річний хіп-хоп виконавець, для якого роль в «Ейфорії» є акторським дебютом.

Перш ніж спробувати себе в кіно Файк здобув популярність у музичній сфері. Його трек 3 Nights має понад 30 млн переглядів на YouTube, а Spotify й Apple Music пропонують послухати колаборації співака з Полом Маккартні, Джастіном Бібером і Halsey.

Однак і бути перед камерою Файку не звикати. У 2020 році The New York Times присвятив його музичній постаті цілий епізод документального серіалу Dominic Fike, at First, фокусуючись на історії молодого виконавця та випуску його дебютного альбому. У документалці Домінік розповів про свій непростий шлях: у 2016-му році за бійку його відправляють під домашній арешт на шість місяців, проте в Домініка не було будинку, він назвав адресу друга й увесь цей час жив у нього та писав музику. Проте він порушив умови домашнього арешту, уживши наркотики, за що його на сім місяців позбавили волі. Після звільнення, у 2018 році, він виклав свій реліз Don’t Forget About Me, Demos на SoundCloud, і на нього буквально посипалися пропозиції від музичних лейблів. У результаті було підписано контракт на $4 млн із Columbia Records.

Свій досвід зйомок в «Ейфорії» Файк описує як «довгий музичний кліп». Його персонаж Елліот зближується з Ру (Зендея) на підставі наркотичної залежності. Файк розповів, що йому було нескладно вжитися в образ свого героя, адже ще декілька років тому він мав схожі проблеми з адикцією. «Мені не потрібно було багато грати. Він [Елліот] такий самий, як я. Це дурниці, які я би сказав, і дурниці, які я би зробив», – поділився актор в інтерв’ю для Variety.

Зараз Домінік Файк продовжує працювати над наступним музичним альбомом, а ми чекаємо на нові епізоди «Ейфорії» та треки молодого виконавця.

Текст: Альона Шилова

Фото: HBO

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.