Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕд Ширан, Каміла Кабейо та Snow Patrol зіграють концерт на підтримку України

Також до них приєднається український гурт «Антитіла»

Ед Ширан, Каміла Кабейо та гурт Snow Patrol виступлять на телевізійному концерті на підтримку України, який транслюватимуть канали ITV та STV. Про це пише The Guardian.

Концерт відбудеться 29 березня в Birmingham Resorts World Arena в Англії. Також серед виконавців – ірландська співачка Емілі Санде й американський виконавець Грегорі Портер. Більше учасників оголосять незабаром.

Український гурт «Антитіла» опублікував звернення до Ширана, де музиканти запропонували взяти участь у концерті в онлайн-режимі з Києва. Співак відповів згодою і поділився, що хоче почути їхню музику.

Усі виручені кошти підуть Комітету з надзвичайних ситуацій (DEC) в Україні, що дає змогу 15 провідним благодійним організаціям Великої Британії, як-от: Британський Червоний Хрест, Save the Children UK та Oxfam UK – надавати їжу, воду, житло та медичну допомогу біженцям з України та сусідніх країн. Під час ефіру глядачі також матимуть змогу робити пожертви на підтримку України.

Також концерт включатиме короткометражні фільми, що покажуть поточні зусилля з надання допомоги та досвід українців, які залишили дім через війну.

Глобальні радіостанції Heart і Capitol транслюватимуть захід у прямому ефірі та показуватимуть бекстейдж Concert for Ukraine.

Фото: instagram/teddysphotos

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.