Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниThe Weeknd, Біллі Айліш і ще більше світових зірок приєднаються до акції збору коштів для України

Онлайн-захід відбудеться 8 квітня

8 квітня десятки зірок світового шоубізнесу візьмуть участь в онлайн-заході The Stand Up for Ukraine rally з метою допомогти українцям. Про це повідомляє the Rolling Stones.

Серед учасників акції – Мадонна, The Weeknd, Біллі Айліш, Radiohead, U2, Елтон Джон, Селін Діон, Біллі Джоел, Г’ю Джекман, Green Day, Juanes, Гарт Брукс, Jonas Brothers, Кейсі Масгрейвс, Pharrell, Оззі Осборн, Red Hot Chili Peppers, Tame Impala, Кріс Рок, Джон Батіст, Алехандро Санс, Демі Ловато і Pearl Jam.

Наступного дня, 9 квітня, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн проведуть кампанію #StandUpForUkraine зі збору коштів для біженців. Гроші передадуть на допомогу тим, хто знаходиться в інших зонах конфліктів по всьому світу, як-от: Ємен, Південний Судан та Афганістан.

Президент України Володимир Зеленський також закликав підтримати акцію. «8 квітня відбудеться найбільший онлайн-захід Social Media Rally, що підтримає людей, які були змушені покинути Україну. Я запрошую всіх: музикантів, акторів, спортсменів, бізнесменів, політиків, усіх. Усіх, хто хоче приєднатися до цього руху та виступити на підтримку України», – написав президент.

Кампанія спрямована на збір коштів для підтримки фінансування ООН з метою допомоги українським переселенцям, а також у боротьбі з іншими гуманітарними кризами.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.