Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Туреччині на благодійному кіномарафоні покажуть три українські фільми

Показ відбудеться українською мовою з турецькими субтитрами

9 квітня в турецькому місті Ізмір у межах благодійного кіномарафону CinemAid Ukraine Charity Film Marathon покажуть 3 українські фільми. Про це повідомляє пресслужба «Держкіно».

CinemAid Ukraine Charity Film Marathon – це серія показів українського кіно за кордоном на підтримку України. На марафоні в Ізмірі відбудуться покази повнометражної ігрової стрічки «Толока» та короткометражних фільмів «Анна» й «На своїй землі». Фільми покажуть українською мовою з турецькими субтитрами.

«Толока» режисера Михайла Іллєнка – фільм-притча за мотивами балади Тараса Шевченка «У тієї Катерини хата на помості», дія якого охоплює понад 400 років і 14 важливих фрагментів історії України. Толока є символом об'єднання українців у часи складних історичних випробувань.

Короткометражний фільм «Анна» режисера Олеся Саніна нагадує про історію українсько-французьких відносин XI століття, коли Анна, княжна Київська, одружилася з французьким королем Генріхом Першим і стала королевою Франції.

Короткометражна стрічка «На своїй землі» режисера Саші Кірієнка розповідає, що саме любов до рідної землі додає всім нам сил у боротьбі з ворогом.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.