Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«І все буде добре». «Океан Ельзи» зіграють концерт у київському метро

Уже на Великдень

У неділю, 24 квітня, на провідних українських телеканалах покажуть благодійний концерт «Океану Ельзи», що зіграють на станції київського метро «Золоті ворота». Про це пише NV.

«Саме київський метрополітен став прихистком для тисяч киян під час обстрілів і бомбардувань нашої столиці. Символічно, що на одній з найкрасивіших станцій метро України та світу улюблений гурт країни виконає пісні, які стали саундтреком життя мільйонів українців», – ідеться в повідомленні.

Благодійний концерт «І все буде добре» транслюватимуть телеканали, де виходить марафон «Єдині новини»: «1+1», «ICTV», «UA:Перший», «Україна», «Інтер», «Рада», «Україна 24», а також телеканали «ТЕТ», «2+2», «UA:Культура» й усі регіональні канали «Суспільного мовника», «Індиго», «Новий» та «М1». Також серед трансляторів – платформи онлайн-телебачення, зокрема «Київстар ТБ». Глядачі з усього світу також можуть доєднатися до перегляду в Digital.

До, під час і після трансляції концерту проходитиме збір коштів на рахунок благодійного фонду «Твоя опора», що допомагає дітям, які постраждали від війни. Фонд займається закупівлею медикаментів, виробів медичного призначення та медичного обладнання в лікарні, де надають допомогу пораненим і хворим дітям, а також вирішенням гуманітарних потреб дітей з дитбудинків, шкіл-інтернатів і дітей, які стали тимчасовими переселенцями.

Абоненти передплаченого зв’язку «Київстар», Vodafone і lifecell можуть підтримати збір коштів через СМС. Для цього потрібно надіслати повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000, після чого з мобільного рахунку буде відправлено 20 гривень.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.