Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБелла Хадід звинуватила Instagram у нетолерантності

Платформа видалила фото паспорта батька Хадід

Американська модель Белла Хадід звинуватила Instagram в нетолерантності. Це сталося після того, як платформа двічі видалила фото, опубліковане Хадід, на якому видно паспортні дані її батька.

Минулого тижня Хадід опублікувала на своїй сторінці фото паспорту свого батька, вказавши на місце його народження – Палестину. Вона написала: «Мій баба [Мухаммед Хадід] і його батьківщина Палестина».

У вівторок Хадід пожалілася підписникам, що Instagram видалив пост, бо він «суперечить принципам спільноти стосовно харасменту чи булінгу». Модель також опублікувала скріншот повідомлення від платформи, в якому йдеться: «Ми не дозволяємо такі речі: зображення насильства, мову ненависті, харасмент і булінг, оголені фото й фото сексуального характеру».

На це Хадід відповіла: «Те, що я пишаюся батьківщиною мого батька, Палестиною – це «знущання, переслідування чи фото сексуального характеру»? Хіба палестинцям не дозволено бути в Instagram? Це, на мій погляд, знущання. Не можна стерти історію, змушуючи людей мовчати. Це так не працює».

Модель повторно виклала фото паспорта свого батька, на якому не було видно номера паспорта, але Instagram видалив і його. Представники платформи пояснили, що етнічна приналежність батька Хадід тут ні до чого.

«Щоб захистити конфіденційність нашої спільноти, ми не дозволяємо людям публікувати особисту інформацію, таку як номер паспорту, в Instagram», – сказали представники Facebook. За видалення другого фото працівники Instagram вибачилися й назвали це помилкою.

Обкладинка: Bella Hadid

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.