Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться новий кліп «Океан Ельзи» про контрасти життя під час війни

На пісню «Квіти мінних зон»

Гурт «Океан Ельзи» представив кліп на пісню «Квіти мінних зон». Режисером відео виступив Олег Томін.

Кліп показує контраст подій у двох вимірах: життя в мирних містах і бойові дії на фронті. У відео додали документальні кадри, зняті на Донбасі.

«Та найголовніше – це не два паралельні світи, а наша спільна, одна на всіх реальність. Коли на відстані руки – війна, на відстані руки – тил. Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення. І тут же – лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метра своєї країни», – зазначили музиканти.

Пісню написали декілька років тому, вона мала ввійти до нового альбому ОЕ у квітні. Зазначається, що це благодійний проєкт для збору коштів на нові авто для українських військових.

«Ми раді, що завдяки нам люди можуть жити й нормально працювати. Хай ходять у кафе, хай ходять у бари. Ми не хочемо, щоб хтось страждав із солідарності десь у тилу. Просто важливо, щоб про нас не забували. Ходіть у кафе. Ми переможемо, приїдемо й до вас приєднаємося», – звучать слова офіцера Юрія Кочевенка в кінці кліпу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.