Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться сет Дарʼї Коломієць для нью-йоркського радіо на підтримку України

Диджейка поєднала українську музику різних часів

У мережі з’явилося повне відео із сетом Дарʼї Коломієць для нью-йоркської незалежної радіостанції електронної музики The Lot Radio. Про це пише «Слух».

Коломієць зіграла сет у межах поїздки до США, щоб розповідати правду про воєнні злочини росії й про багату українську культуру. Сет складався виключно з української музики. Це перший такий виступ в історії The Lot Radio.

Дарʼя поєднала музику різних часів: фолк, поп 1970-х, сучасників. Частина треків, у яких немає цифрових версій, були зіграні з вінілу. Диджейка прагнула показати, якою унікальною завжди була і є українська культура.

«Я бачу, що зараз дедалі менше світових новин про війну в Україні. Люди вже нічому не дивуються, вони звикли до цієї теми й потроху втрачають інтерес, тому що війна йде десь далеко, не з ними. Але це зовсім не означає, що зі зменшенням кількості новин про нашу країну війна закінчилася [...] Ми не маємо права дозволити світу забути про дітей, убитих у Бучі, Ірпіні, Бородянці й Маріуполі, про заживо спалених героїв «Азовсталі», про мільйони біженців і вимушених переселенців», – поділилася Коломієць.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.