Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕллен Дедженерес відповіла на звинувачення шоу в токсичній культурі

Публікуємо її лист-звернення до колег

Ведуча Еллен Дедженерес відреагувала на звинувачення колишніх працівників у токсичній культурі шоу й написала лист-звернення до колег.

Раніше колишні працівники шоу розповідали про расизм, «культуру страху» на шоу, неприйнятні коментарів і несправедливе звільнення. На «Шоу Еллен Дедженерес» почали внутрішнє розслідування.

Як пише The Hollywood Reporter, ведуча шоу попросила вибачення за порушення на шоу. Вона також взяла  на себе відповідальність і наполягає на тому, щоб вирішити проблему.

За даними видання, виконавчого продюсера шоу Еда Главіна вирішили звільнити.

Повний лист Еллен Дедженерес до працівників:

Привіт усім, це Еллен. У перший день нашого шоу, під час першої зустрічі я сказала всім, що «Шоу Еллен Дедженерес» буде місцем щастя, де ніхто ніколи не підвищуватиме голосу й усі ставитимуться одне до одного з повагою. Очевидно, дещо змінилося, і я була розчарована дізнатися про це. Кожен з нас знає, що це є протилежним тому, у що я вірю й на що сподіваюся на шоу.

Я не могла б досягти успіху без внексу кожного з вас. Моє ім’я в назві шоу, тому я несу відповідальність за все, що ми тут робимо. Разом з Warner Bros. ми негайно розпочали внутрішнє розслідування й вживаємо заходів для виправлення проблем. Шоу зростало, і я не могла контролювати все, тому поклалася на інших і розраховувала, що вони виконуватимуть свою роботу так само добре, як цього хотіла я. Очевидно, що деякі [працівники] так не робили. Тепер це зміниться, і я повинна це забезпечити, щоб такого більше не повторилося.

Я також дізналася, що люди, які працюють зі мною й для мене, говорять від мого імені та неправильно представляють мене, тому це треба зупинити. Як людина, яку засудили та яка втратила майже все через те, що є собою, я справді розумію й глибоко співчуваю тим, на кого по-іншому дивляться або несправедливо ставляться, або ще гірше ким нехтують. Мені жахливо думати, що хтось з вас це відчував.

Минуло надто багато часу, але ми нарешті ведемо розмови про справедливість. Ми всі повинні бути більш уважними щодо того, як наші слова та дії впливають на інших, і я рада дізнатися, що відбувалося на нашому шоу. Я обіцяю докласти зусиль до того, щоб усі навколо мене вчилися й розвивалися. Мені і Warner Bros. важливо, щоб кожен, хто має щось сказати, міг говорити й відчувати себе в безпеці.

Я так пишаюся роботою, яку ми робимо, і веселощами та радістю, якими ми всі допомагаємо світу. Я хочу, щоб усі вдома любили наше шоу, і я хочу, щоб усі, хто робить його, любили працювати над ним. Знову ж таки, мені дуже шкода тих, хто не мав цього досвіду. Якби не COVID-19, я зробила б це особисто й не можу дочекатися, коли повернуся на нашу сцену та побачу вас усіх.

Залишайтеся в безпеці та будьте здорові. З любов’ю Еллен.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.