Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПродюсера Бейонсе заарештували через звинувачення в зґвалтуванні

Та сексуальному насильстві

Музичного продюсера Ноеля Фішера, більш відомого як Detail, заарештували за 15 звинуваченнями в сексуальних домаганнях. Його також звинувачують у скоєнні ще п’яти злочинів, пише Los Angeles Times.

Департамент шерифа округу Лос-Анджелес заарештував продюсера в середу, 5 серпня. Детективи подали справу до окружної прокуратури ще в січні, а в кінці липня Фішеру повідомили про звинувачення.

За даними Associated Press, у 2019 році модель подала в суд на продюсера. Вона заявила, що була зґвалтована та піддалася сексуальному насильству з боку Фішера. Тоді вона отримала 15 мільйонів доларів у судовому процесі.

Вона одна з шести жінок, серед яких є відомі артистки, які публічно розповіли про сексуальне насильство продюсера, пише ABC News.

Ще як мінімум двоє колишніх помічниць Фішера подали власні позови проти нього. У документах суду продюсер заперечує всі звинувачення й називає їх неправдивими, і вони призвели до того, що продюсер втратив роботу та житло.

Detail працював разом з Бейонсе, Jay-Z, Дженіфер Лопез, Крістіною Агілерою та Snoop Dogg. Продюсер отримав «Греммі» в 2015 році за співаторство треку Drunk in Love для Бейонсе та Jay-Z.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.