Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКеті Перрі вперше відреагувала на звинувачення в харасменті

Троє людей заявили про харасмент

Співачка Кеті Перрі вперше прокоментувала звинувачення в харасменті: з 2018 року троє людей звинуватили її в сексуальних домаганнях.

«Я думаю, що ми живемо у світі, де кожен може сказати що завгодно. Я не хочу говорити «невинен, поки не доведено зворотнє», але ж немає жодних перевірок, а заголовок [про звинувачення] уже просто розлетівся, правильно?» − сказала співачка.

Кеті Перрі також раніше не коментувала рух #MeToo. «Я не хочу додавати шуму. Я хочу говорити правду», − додала співачка.

На питання, чи звинувачення в харасменті є неправдою, співачка зітхнула й сказала, що не хоче це коментувати. «Я не хочу коментувати всі речі, які про мене кажуть, тому що це відволікає мене від руху вперед», − підкреслила Кеті Перрі.

Найгучнішим звинуваченням стали від моделі Джоша Клоса, який знімався в кліпі Teenage Dream співачки. У своєму Instagram-профілі він розповів про те, як спочатку Кеті Перрі після зйомок запросила його до стрип-клубу, але він відмовився.

За його словами, пізніше вони зустрілися на вечірці, під час якої Кеті Перрі повністю стягнула з нього штани та нижню білизну, що всі навколо могли побачити його пеніс.

«У нашій культурі побутує думка, що лише чоловіки, наділені владою, збоченці. Але жінки з владою настільки ж огидні», − написав Джош. Він додав, що зйомки в кліпі стали найбільш заплутаною та принизливою роботою в його житті.

Обкладинка: Кеті Перрі

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.