Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТехно-виконавиця Rebekah запустила рух проти насилля в індустрії електронної музики

#ForTheMusic

Виконавиця електронної музики Rebekah написала відкритий лист-петицію з проханням не мовчати про випадки насильства в індустрії танцювальної музики. Про це вона оголосила на своїй сторінці в Instagram.

Приводом для листа стало звинувачення музиканта Еріка Морілла в сексуальному насильстві. Відомий музикант помер за декілька днів до початку судового слухання, після чого й інші жінки розповіли про історії домагань з боку Морілла.

«Після всіх повідомлень жінок, які зазнали насильства від впливових чоловіків в індустрії, я була змушена проаналізувати ситуацію на сцені й те, наскільки вона погана. Ми були сліпими, мовчали й терпіли все це занадто довго, – ідеться у звернені виконавиці в Instagram. – Як я можу бути наставницею для молодих музикантів, коли розумію, що жінки та представники ЛГБТ+ можуть стикнутися з харасментом, сексизмом і, що найгірше, насильством».

У петиції Rebekah закликає не мовчати й приєднатися до неї в боротьбі за права всіх жінок і представників ЛГБТ, які є частиною індустрії. Рух уже отримав назву й відповідний хештег у соцмережах – #ForTheMusic.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.