Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться онлайн-виставу «Нові шрами» про історії насильства над жінками

На основі реальних подій

«Дикий театр» спільно з ООН в Україні створили проєкт «Нові шрами», який присвятили темі насилля над жінками.

У межах проєкту автори зібрали реальні історії українських жінок про фізичне, психологічне й сексуальне насильство. Їх покажуть у різних форматах: на телебаченні, у театрі, а також у форматі інтерактивної вистави, де сюжет може змінюватися залежно від вибору глядачів. 

«Деякі люди і ситуації, що трапляються з нами – залишають за собою шрами. Видимі чи ні, але досить болісні. Комусь допомагають рубцювальні бальзами, комусь – час і психоаналітики, а хтось відчуває фантомний біль крізь роки», – пояснюють у «Дикому». 

Акторки театру теж діляться історіями своїх «шрамів». 

«Для «Дикого театру» важливо робити відверті й чесні проєкти, що можуть надихнути людей на зміни в житті. «Нові Шрами» цікаві тим, що створені з реальних історій. Це історії просякнуті болем і розпачем, але всі, хто побачить виставу, зрозуміють: вихід є», – розповіла про проєкт засновниця «Дикого театру» Ярослава Кравченко.

Прем’єра вистави «Нові шрами» відбудеться 25 листопада в «Довженко-центрі». Онлайн-трансляцію можна буде переглянути на YouTube-каналі ООН в Україні о 20:00. У той же час відбудеться запуск ігрової вистави

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.