Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЛана Дель Рей пояснила свої слова про поведінку Трампа

Відеозвернення співачка опублікувала у Twitter

Лана Дель Рей пояснила власні слова щодо поведінки Дональда Трампа, які вона сказала 11 січня в інтерв’ю радіо BBC. Звернення до прихильників співачка опублікувала у Twitter.

У самому інтерв’ю вона сказала, що Дональд Трамп не розумів, що підбурює своїх прихильників до штурму Капітолію, адже начебто не розуміє реального стану речей і все ще марить своєю значимістю.

У звернені співачка сказала, що деякі ЗМІ вирвали її слова з контексту, стверджуючи, що вона не вважає Трампа винним у штурмі Капітолію.

«Люди з такою відсутністю емпатії можуть не розуміти, що вони чинять погано. Можливо, це й контроверсійна думка, але не варто казати, що я стверджую, ніби він не винен у тих протестах», – сказала вона.

Співачка також додала, що нарцисизм і відсутність співчуття є глобальними проблемами уряду, які впливають і на саме суспільство.

Нагадаємо, нещодавно Лану Дель Рей розкритикували через обкладинку її нового альбому. У відповідь на зауваження своїх шанувальників співачка зауважила, що вона змінює світ своїми піснями, і попросила поважати це.

Фото: Instagram Lana Del Rey

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.